tak ludkovia...v tomto prispevku sa mozte verejne vyjadrit ku slovensko madarskej afere ...myslim,ze by to malo byt v pohod..ekdze je to prispevol situovany na politiku ..
mne je jedno ci sa nenavadia...ja mam rad aj slovakov a aj madarov...sice nesuhlasim so Slotom a ani s palenim SK vlajky...ale to je jedno......dufam ze sa tie spory uz skoncia
myslim, ze by sa mali konecne uvedomit, a byt radi, ze je to tak ako je....lebo to upalenie slovenskej vlajky bolo fakt krute, trebalo by aj im daco upalit ( ty vies co myslim ),
na morgo veci : ta ich najvyssia hora je vazne na smiech
staci ked poviem ze nemam rad madarov? ale nechce sa mi tu rozoberat priciny... a co sa tyka tej potycky na stadione v DS, tak to bola cista provokacia oboch stran, nic viac. Nikto nema naviac. Jedine my, lebo to bol zapas slovenskej ligy a to ze tam prisli madari, bola ich chyba...
@3 co s tym ma ich najvyssia hora? ci aki sme mi dokonali, ked sme sa narodili na uzemi, ktoreho najvyssi bod je vyssi ako najvyssi bod madarska? looseri, my mame vyssi vrch! oooo
@10 vcera som cital komenty na youtube, sice boli po anglicky ale boli tam veci ze slovenske uzemie pravoplatne patri madarsku a nemame vobec pravo na vlastny stat...zaujimave bolo ze tie komenty pisali ludi vo veku 27-35...este by som pochopil keby nejaki madarski pubertalni neonacisti ale hm...
@tikalok...no mohol som si hned mysliet, ze dajaky Madarik si.....ze Galanta...co ta serie?
Madari si vela dovoluju na Slovensku a pricom maju take iste prava jak Slovaci, este aj maturuju po madarsky a potom sa cudujme svetu, ze pride Slovak na juh SLOVENSKA a problem sa dorozumiet.....a take nludy este budu trepat, ze slovenske uzemie patri Madarsku....pokial viem Slovania boli 1. v Europe a Madari co su zac? obycajni privandrovalci z Azie
@13 ukázal si sa ako hlupák. áno, viem, čo znamená slovné spojenie "na margo veci" a zaujíma ma, čo má všeobecne najvyšší vrch krajiny spoločné s obyvateľmi danej krajiny. či sme my nejakí nadradení, keď máma na svojom území vyššiu kopu skál.
mimochodom, potrebu študovať ešte vo vyššej miere ako doteraz, nepociťujem
áno, áno, všetci Maďari sú z tohto dôvodu smradi hnusní. Len zovšeobecňujme.. ak by každého Slováka ostatní posudzovali podľa teba, tak to by sme z toho vyšli pekne biedne.
@19 prečo by som mal utekať práve do Maďarska? Mňa s Maďarskom nič nespája. Prepáč, ale zastávať sa vlastného národa takým spôsobom, že "my máme vyšší vrch" je fakt úbohosť. Môžeš mať pocit, aký chceš, ja mám pocit, že hanbu Slovensku robia práve takí hejslováci, ako ty. Nič iné nevieš, len nadávať na iných.
@20 ty si asi fakt pribrzdeny...to o tej ich trapnej hore vobec nebola hlavna myslienka.....a aj ked hovoris, ze vies co znamena na margo veci, tak mi to pride, ze aj tak tomu nechapes
ja vobec niesom hej slovak ani ziaden nacionalista, Slotu neznasam ( je to obycajny alkac )
ALE je toho uz dost, co si Madari dovoluju, a keby boli na Slovensku len taki jak ty, tak by sme im mohli Slovensko,,len tak darovat a este im aj zablahozelat k uspechu
@21 ja viem, že to nebola hlavná myšlienka, ale ma zaujala. vyslovil si ju, tak prečo by som sa k nej nemal vyjadriť.
len nezabúdaj, že v Maďarsku tiež nie su len takí, o akých ty hovoríš.. a ja samozrejme s nejakým pripojením Slovenska k Maďarsku nesúhlasím, ale zároveň žiadnu takú hrozbu nevidím.. netreba byť prehnane paranoidný.
@ems , tak mi povedz moja, co je v tejto chvili dolezitejsie ako to, ze diplomaticke riesenie stroskotalo a, ze Madari fakt planuju autonomiu ( a vobec nie som paranoidny ), lebo to nie su uz len madarske extremisticke skupiny, ale aj vlada....kde je ospravedlnenie
Madarska Slovensku za upalenie slov. vlajky? nikde
Vies, len kebyze to celkovo ludia neriesia. tak by nevrazivost mozno casom nejako presla. nie uplne. ale aspon by bola sanca dostat to na udrzatelnu uroven. tym, ze budeme ludi hadzat do jedneho vreca, a byt sa do prs, ze my sme uzasni, tomu asi moc nepomozeme. poznam kopu madarov, a nemam s nimi najmensi problem. takze pozor, je rozdiel ci ich vnimame ako narod, alebo ako konkretnych ludi.
myslim,ze vvsetci nechapeme oco tu vlastne ide...madari ako taki..nevadia..pokial sa bavime o madaroch z madarska...ale pokial je rec o "slovenskych" madaroch...tak uz je to horsie...cela zalezitost vlastne vznika tym,ze madari sa na slovensku citia dobre..vystrcuju rozky...a skusaju,co vsetko zvladneme..a my jak debilni im vsetko dovolime...na slovenskych skolach madarska vlajka??...maturita na slovensku v madarcine??..zit na slovensku a nevediet po slovensky??..ako pardon...ale to sa mi zda vela..ked by sa jednalo o paru skol..bilingualnych..nie je problem..ale bohuzial to sa tyka celeho juhu..
zamyslite sa ludia nad tym,ze ci maju slovaci niekde take vyhody ako maju madari u nas...
je pravda ze juzny madarsky slovaci (alebo slovensky madari - ako chcete) hovoria len po madarsky, a ze po slovensky nevedia ani zatat. Ale treba si uvedomit, ze su to vlastne len sami chudaci. Z vlastnej skusenosti viem a poznam nejedneho takeho, ze oni sice hovoria po madarsky, ale to je uz taka modifikovana madarcina, ze ked pojde do madarska, tak bude madarskemu madarovi rozumiet len z casti. Nemozem povedat ze vobec, lebo by som si protirecil, ale uz to neje ta echt madarcina. Ti co vedia ako-tak po slovensky maju vyhodu. Ale ti co vedia len po madarsky, ale tou takou modifikovanou madarcinou, tak su s prepaceniim v pi. Pretoze im nebude rozumiet ani madarsky madar, ani obycajny slovak...
A ku tej autonomii: nech si ju ti nasi madari spisu na papier, a nech to prilepia k tym obalkam s eurokalkulackami, aby si s nimi mohlo vytriet rit cele slovensko
kto byva na juznom slovensku sa dohovori v madarsku hocikde. Mozno nie kazdy ale urcite vacsina ano.
A madarske obce a mesta na slovensku nedostavaju zo slovenskej pokladni nic. Madarsko plati za madarske obce na slovensku.
A ja nefandim nikomu. Extremisti su na oboch stranach a chcem aby dali vsetci vsetkym pokoj. Normalni ludia su na oboch stranach a ja osobne proti madarom nemam nic.
ja mám z toho furt také zmiešané pocity, tiež nerád pre pár vyholených debilných nacistických hláv hádžem všetkých do jedného vreca,Maďarsko sa mi celkom páči a určite by som raz chcel navštíviť Budapešť,ale fakt nechápem maďarskú politiku a tie tvrdenia že slovensko patrí pod maďarsko, to ma nenormálne zaráža,(potom najnovšia správa že slovensko maďarské hranice okupuje maďarská garda? kde je šengen?), a keby mi to nejaký maďar tvrdil určite by som odporoval, Slota je kokot kokotov, krásna reklama slovenska voči maďarsku jediné čo vie je zosmiešňovanie maďarov, ale ešte som od neho v živote nepočul nejaký plnohodnotný argument, opiť sa a revať hlúposti to by vedel každý, a čudujem sa že sa na tie naše maďarsko slovenské konflikty všetci len tak prizerajú, lebo nejako nevidím že by do toho niekto zasahoval,
tak trochu mimo: Si zoberiem také Košice, prídem do reštaurácie a menu je v maďarčine aj v Slovenčine samozrejme, a to nehovorím o počte maďarov na východe, len chvíľami je to slovenská hlúposť, lebo iné štáty takto fungujú bežne napr s poliakmi ktorých je všade až dosť, len zase každého naserie vyvlastňovanie niečoho čo mu už po stáročia patrí, to ako keby sem prišli češi a nútili nás predať im ich územie alebo čo
Som silny narodniar ,preto by som sa hadam k madarom ani vyjadrovat nemusel.
Ale v skratke a opat ano. Nemal som rad extremistov madarskych a clenov SMK.Lenze uz nenavidim aj madarov.Madarom co sa tu nepaci MAKAJTE ZA DUNAJ!NIK VAS TU NEDRZI!
K tym sporom sa uz nemienim vyjadrovat madari su tupy narod ako kukam cim dalej tym viac.
Len skoda ze my takych tupcov mame v susedstve.Uz su fakt trapny.
btw. madarsko , budapest a pre ine slova s nimi spojene sa moj pravopis k nim nevztahuje a nemienim ich pisat velkymi pismenami .
myslim ze som dost tolerantny clovek ale tym madarom uz riadne sibe neviem co maju za lubom ale uz by sa konecne mohli zmierit s tym ze slocvensko je samostatne a ak sa im nepaci ze policajti si robia svoju pracu tak nech nechodia na slovensko a nerobia tu bordel
a smk nech si ide nazad do madarska sme na slovensku uradny jazyk je slovencina a ak sa chcu ucit madarcinu nech sa o knihy a ucitelov staraju sami alebo nech sa madarcina uci ako cudzi jazyk
Myslim ze tym zakryvaju vlastne sracky, ako je napriklad financa kriza. Slotu nemam rad ani by som ho nikdy nvolil ale teraz ma pravdu ze by sa mali vsetci zbadat kam to ideme. Ved aj Bela Bugar to povedal. Toto nemoze skoncit dobre.
@39 s tebou sa fakt nemam o com bavit...stale sa tu na birdzi hras na toho najmudrejsieho
-nikto nie je dokonaly ( ani ja nie ), ale ty tiez nie si
ja som sam so sebou spokojny a to, ze tebe sa nepaci moja nedostatocna argumentacia, je tvoj problem....urcite to kvoli tebe menit nebudem, lebo si pre mna neuveritelne nepodstatny.....ak sa budem chciet zmenit, tak kvoli sebe alebo kvoli ludom, ktorych mam rad.....vobec nevies aky som, ja neviem aky si ty a ani ma to nezaujima, ale nestaram sa o teba, neriesim tvoje komenty ani tvoje nazory vobec....chapes???
@43 presne take typy jak si ty neznasam....tiez nevies nic konstruktivne vypotit.....ide ti len o cistu provokaciu....myslis si, ze ked mi tam hodis x smajlov, tak sa poseriem z toho , ze tunidlo na birdzi sa mi smeje
Takato forma provokacie mi pride pomerne dost detinska
@45 dobre, prispevok @19 tiez nebol velmi konstruktivny, ale rozdiel medzi nami dvoma je, ze ja neriesim to, ako ty prispievas do for, ani sa nesnazim byt stale ten najmudrejsi, ktory je stale na vecou a podobne....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
na morgo veci : ta ich najvyssia hora je vazne na smiech
fandis madarom?
a k slotovi sa nevyjadrujem, aby som nebol príliš vulgárny
A ano su to loosers, nebyt EU, tak by kvoli finansnej krize skrachovali stokari
Madari si vela dovoluju na Slovensku a pricom maju take iste prava jak Slovaci, este aj maturuju po madarsky a potom sa cudujme svetu, ze pride Slovak na juh SLOVENSKA a problem sa dorozumiet.....a take nludy este budu trepat, ze slovenske uzemie patri Madarsku....pokial viem Slovania boli 1. v Europe a Madari co su zac? obycajni privandrovalci z Azie
mimochodom, potrebu študovať ešte vo vyššej miere ako doteraz, nepociťujem
áno, áno, všetci Maďari sú z tohto dôvodu smradi hnusní. Len zovšeobecňujme.. ak by každého Slováka ostatní posudzovali podľa teba, tak to by sme z toho vyšli pekne biedne.
Co si za Slovaka, ked si nevies ani vlastny narod zastat?
Ale aj tak mam silny pocit, ze si Madar
ja vobec niesom hej slovak ani ziaden nacionalista, Slotu neznasam ( je to obycajny alkac )
ALE je toho uz dost, co si Madari dovoluju, a keby boli na Slovensku len taki jak ty, tak by sme im mohli Slovensko,,len tak darovat a este im aj zablahozelat k uspechu
len nezabúdaj, že v Maďarsku tiež nie su len takí, o akých ty hovoríš.. a ja samozrejme s nejakým pripojením Slovenska k Maďarsku nesúhlasím, ale zároveň žiadnu takú hrozbu nevidím.. netreba byť prehnane paranoidný.
Madarska Slovensku za upalenie slov. vlajky? nikde
zamyslite sa ludia nad tym,ze ci maju slovaci niekde take vyhody ako maju madari u nas...
hough...
Viac teda fakt nemusíš dodávať
A ku tej autonomii: nech si ju ti nasi madari spisu na papier, a nech to prilepia k tym obalkam s eurokalkulackami, aby si s nimi mohlo vytriet rit cele slovensko
Aspoň na večer je zábava
Ďaľší do zlatého fondu kultivovanej diskusie a argumentácie
kto byva na juznom slovensku sa dohovori v madarsku hocikde. Mozno nie kazdy ale urcite vacsina ano.
A madarske obce a mesta na slovensku nedostavaju zo slovenskej pokladni nic. Madarsko plati za madarske obce na slovensku.
A ja nefandim nikomu. Extremisti su na oboch stranach a chcem aby dali vsetci vsetkym pokoj. Normalni ludia su na oboch stranach a ja osobne proti madarom nemam nic.
tak trochu mimo: Si zoberiem také Košice, prídem do reštaurácie a menu je v maďarčine aj v Slovenčine samozrejme, a to nehovorím o počte maďarov na východe, len chvíľami je to slovenská hlúposť, lebo iné štáty takto fungujú bežne napr s poliakmi ktorých je všade až dosť, len zase každého naserie vyvlastňovanie niečoho čo mu už po stáročia patrí, to ako keby sem prišli češi a nútili nás predať im ich územie alebo čo
Ale v skratke a opat ano. Nemal som rad extremistov madarskych a clenov SMK.Lenze uz nenavidim aj madarov.Madarom co sa tu nepaci MAKAJTE ZA DUNAJ!NIK VAS TU NEDRZI!
K tym sporom sa uz nemienim vyjadrovat madari su tupy narod ako kukam cim dalej tym viac.
Len skoda ze my takych tupcov mame v susedstve.Uz su fakt trapny.
btw. madarsko , budapest a pre ine slova s nimi spojene sa moj pravopis k nim nevztahuje a nemienim ich pisat velkymi pismenami .
dik za pochopenie!
No tak je bežne nezvyknem označovať ľudí za kktov len preto, že na mne niečo skritizujú
Ale tak nech sa páči, pokračuj kľudne ďalej, ono humor je veľmi dôležitým prvkom v živote človeka ;-D
a smk nech si ide nazad do madarska sme na slovensku uradny jazyk je slovencina a ak sa chcu ucit madarcinu nech sa o knihy a ucitelov staraju sami alebo nech sa madarcina uci ako cudzi jazyk
toto je slovensko
-nikto nie je dokonaly ( ani ja nie ), ale ty tiez nie si
ja som sam so sebou spokojny a to, ze tebe sa nepaci moja nedostatocna argumentacia, je tvoj problem....urcite to kvoli tebe menit nebudem, lebo si pre mna neuveritelne nepodstatny.....ak sa budem chciet zmenit, tak kvoli sebe alebo kvoli ludom, ktorych mam rad.....vobec nevies aky som, ja neviem aky si ty a ani ma to nezaujima, ale nestaram sa o teba, neriesim tvoje komenty ani tvoje nazory vobec....chapes???
Čoby som nechápal, dobre chápem
Veď ako som hovoril, čo by si menil, ja sa zasmejem rád
Takato forma provokacie mi pride pomerne dost detinska
No trošku silne povedané, že neviem nič konštruktívne vypotiť, niekedy proste nemám v úmysle vyprodukovať niečo konštruktívne
Niekedy sa bavím
A nevravím, že by to nebolo detinské, ale čo ti ja viem, keď sa zasa pozriem na príspevok @19 a pomyslím si, že mi tu ideš hovoriť o detinskosti ...