nemusím..na autách je niečo viac ako počet kw pod kapotou..navyše silné autá majú v sebe niečo, čo zaručene priťahuje nižšie formy existencie, stačí pozrieť na bežný tuning zraz
ale som pocul ze v takom aute sa zle jazdi nakolko je tam malo miesta a po jazde vijdes stoho uboleni hlavne na chrbat takze podla slov to je dobre na machrovanie ale nie na jazdenie....
Som zaťažený na pekné autá a vôbec nemusia byť silné.
Milujem obyčajné Volvá, zbožňujem Lexus a som závislý na starých MiniCooproch, nikdy ma veľmi nebrali autá typu Ferrari, Porsche, aj keď Ferrari California je neuveriteľne prenádherné auto.
je veľký rozdiel medzi veľkými a silnými autami, a autami ktoré chytnú za srdce
Veľké a silné je taka Audi Q7 ale je to čistý humus, obrovské zbytočné auto bez charizmy. A potom tu môže stáť Favortika na 16" kolesách a zníženom podvozku plus nejaké decent veci a proste je krásna
@ pernik pubertálny dezider by nikdy nemal toľko citu zladiť favoritku tak aby vypadala k svetu, a hlavne skôr ako by našetril na tie 16" tak by sa mu hrdzou odjebala kasňa
ja len aby to bolo dosť silné, keď idem 1.3 do kopca tak to je na zaplakanie 1,6 to je tak akurát ale som za silnejšie autá ale nie toho vituningovaného typu, skôr nejaký šikovnejší výkonnejší tereňak alebo mercedes(s pohonom na všetky 4) ja raz budem mať prachy to určite!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
@matias kecy.
Milujem obyčajné Volvá, zbožňujem Lexus a som závislý na starých MiniCooproch, nikdy ma veľmi nebrali autá typu Ferrari, Porsche, aj keď Ferrari California je neuveriteľne prenádherné auto.
Veľké a silné je taka Audi Q7 ale je to čistý humus, obrovské zbytočné auto bez charizmy. A potom tu môže stáť Favortika na 16" kolesách a zníženom podvozku plus nejaké decent veci a proste je krásna
Vo Favoritke na 16" kolesách a zníženom podvozku si predstavím pubertálneho Dezidera z Čierneho Balogu.
Že? @husky !
...a pridal sa aj jeho brat Gejza, ktorý ale rúbe vyššiu ligu, kedže je zamestnaný a vyváža sa na meďaku, taa ňe?
presne takato si to vcera oproti mne sinula vcera na Kriznej!
neviem co mas proti starym mercedesom, aj ked uznavam ze ten akozevynil, obyc kolesa a oskrety predny naraznik to je hrozne
vcera som na adresu toho mojho pocul, ze "ma to skoro 20 rokov ale vybavene je to jak 5rocne auto" cize aj laik vie ocenit kvalitu si myslim
a viac sa mi paci 4ta moznost, ale neskoro som ju zbadal