Paviel Rochniak- p*jebany bukmaker(stailista teplosov)zo ZSSR
Angelina Jolie
Miley Cyrus
Pamela Anderson-otrasna zenska to jej popredie je nechutne priam
Amy Winehouse
Mojsejovci-to kkti sveta....tym ta debilita svieti jak svetoziara ...vzdavam hold..takych kktou tak lahko najst..to nieje tak lahke ..btw. branko by mal pokracovat v hudbe isto bude hviezda a dostane sosku miesto Rihanny a norma by sa mohla dat na modeling a zosadit sklenazikovu z postu
nechapem, preco vsetci urazate Amy? za to, ze fetuje? je to jej vec, Amy ma skvely hlas, ktory si sice nici ale hudbu ma genialnu! ja nemozem vidiet spears, hilton a tu krpatu co hra v tom trapnom serialy..hej ta miley ci jak ostatnych ignorujem...
neznasam mojsejovcov lebo su primitivi a este to naschval ukazuju...potom hilton pre ten isty dovod a este ze tyra tie svoje minicivavy...a rochniak lebo to sa neda aby sa niekomu nehnusil...ale neviem preco ta amy...nemusi nas zaujimat ci pije alebo droguje, spieva skvele a to ma ludi zaujimat
v podstate amy lebo je vazne strasna nevazi si to co ma! a takych ludi nemozem....ale ani ostatny nejsu daky uzasny samozrejme okrem jacksona a angeliny
@10 obaja su mierne trapni a este vacsmi maju nevyvinuty svoj inteligentencny kvocient ...ich debilita prekracuje vsetky medze...5 minut som to pozeral a stacilo mi
mna absolutne nikto z nich netrapi a vlastne ani neviem ze existuju, resp. viem ako vyzera Paris Hilton, dakde som ju videl, pamatam si ze dakedy daaaavno som pocul Jacksonovu pesnicku a rozsipal sa tam na piesok, ale nejak sa mi ta jeho hudba nepacila, viem ze tam spominate par americkych hereciek a spevacok, Rochniaka som videl tusim raz v zivote, a mam ho v ...., nezaujima ma a nepozastavujem sa nad nim, jedine co trochu poznam z tychto su Mojsejovci, tych som par krat pozeral, boli zabavny, ale uz su za zenitom, uz nikoho nezaujimali, proste boli polroka hit sezony, to je normalne. A vtedy som ich pozeraval rad, lebo to bolo zabavne...
ale akoze absolutne nepocitujem potrebu tu za niekoho hlasovat, o polovici ludi absolutne nemam ani sajnu ze ako vyzeraju, i ked viem si tipnut ze Britney je spevacka, ale to je asi tak vsetko co viem o nej, hudobne telky nekukam, casopisy ako Bravo ci dennik Novy Cas nevnimam, opakujem jedine co som s niecim mal skusenost boli Mojsejovci, ale tiez ma nezaujimaju. Zazili polroka slavy a uz su niekde zavreti doma a ani pes po nich nestekne... Ale to je v pohode... boli, boli zabavni, ale neboli tu natrvalo....
Tvojí anketu bych nečekala ani od 10ti letého dítěte.. přijde mi to dost laciný! Po pravdě každý z nich toho dokázal za život tisíckrát víc než ty!!! Doufám,že se jednou do podobné tabulky dostaneš.. myslím,že pár zaškrtnutí by ses dočkala po tvém přistupu k lidem!No nic.. přeju hezké vyhlídky!!!
Můj přístup je naprosto pohodový.. Nemám ráda negativismus!!!Přijde mi to neuvěřitelně dětinský dělat takhle přitroublý ankety.. Víc než polovina z těch lidí jsou dříči jako blázen.. Já teda smekám před téměř všema!
Jednoznačne Victoria...
Lebo mi prebrala Davida...
Ale neee... Proste je to na kosť vychudnuta štetka ktorá nemá ani cecky ani riť a mysli si že je najkrajšaa na svete...
mne sa hnusí paviel :-!
ale:
nie preto že je teplý a preafektovaný pretože poznám chalana ktorý je tiež hrozne zženštilý a je super
na pavielovi je jebnutá jeho namyslenosť a povýšeneckosť že si myslí že je nadčlovek a my nepatríme na jeho úroveň
preto je to kkt
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
@6 najviac ma zaujimal ten jackson ze preco no to nie az tak mojsejovci su vtipni ale skor ti co ich paroduju atd
Paris Hilton- namyslena rozmaznana p---
Michael Jackson
Paviel Rochniak- p*jebany bukmaker(stailista teplosov)zo ZSSR
Angelina Jolie
Miley Cyrus
Pamela Anderson-otrasna zenska to jej popredie je nechutne priam
Amy Winehouse
Mojsejovci-to kkti sveta....tym ta debilita svieti jak svetoziara ...vzdavam hold..takych kktou tak lahko najst..to nieje tak lahke ..btw. branko by mal pokracovat v hudbe isto bude hviezda a dostane sosku miesto Rihanny a norma by sa mohla dat na modeling a zosadit sklenazikovu z postu
vybieleny rozpadajuci sa neger co by vopichal i Barby a Kena keby boli vacsi a mali dziru
Miley Cyrus ten serial ma vobec dej?????
Paviel rochnika tak nechapem co vsetci proti nemu mate .Podla mna je supre Uz len preto ze je to preafektovany buzerant
ale akoze absolutne nepocitujem potrebu tu za niekoho hlasovat, o polovici ludi absolutne nemam ani sajnu ze ako vyzeraju, i ked viem si tipnut ze Britney je spevacka, ale to je asi tak vsetko co viem o nej, hudobne telky nekukam, casopisy ako Bravo ci dennik Novy Cas nevnimam, opakujem jedine co som s niecim mal skusenost boli Mojsejovci, ale tiez ma nezaujimaju. Zazili polroka slavy a uz su niekde zavreti doma a ani pes po nich nestekne... Ale to je v pohode... boli, boli zabavni, ale neboli tu natrvalo....
A aký je tvoj "přístup k lidem"?
V zásade - každý je dokonalý?
Inak ani ja nemám rád negativizmus, ale rád sa nadnesene porozprávam o takýchto kravinách, nevravím, že to nie je detinské
Lebo mi prebrala Davida...
Ale neee... Proste je to na kosť vychudnuta štetka ktorá nemá ani cecky ani riť a mysli si že je najkrajšaa na svete...
ale:
nie preto že je teplý a preafektovaný pretože poznám chalana ktorý je tiež hrozne zženštilý a je super
na pavielovi je jebnutá jeho namyslenosť a povýšeneckosť že si myslí že je nadčlovek a my nepatríme na jeho úroveň
preto je to kkt