Hranatá sánka na chalanoch je top... proste... úžasné to je a idem z toho zomrieť keď to niekto má, a ešte keď má úžasné oči do žltohneda, tak za takého človeka by som zaplatila životom!
nohy. dlhe stihle nohy, rovne, ziadne xka alebo ocka. len niektori ludia sa tak negativne vidia, ze nekriticke hodnotia svoje nohy ako krive aj ked su uplne dokonale rovne, tak vtedy je skoda komplimentovat.
@forte čo je nepochopitelné na tom že sú prsa super! (samozrejme bereme do uvahy nejake pekne mlade vitalne
ja viem že to nie je časť, ale je to tvorené časťou HLAS!, lícne kosti, oči, rozpoloženie ústneho otvoru do úsmevu, sánka, klúčne kosti, mužské plecia, chrbát, ženské prsia a moje lýtka!
@lawey keď oni sú pekné, ale len v podprsenke a v primeranej velkosti ...samotne ženské prsia bez ničoho su bľä , lebo aj keď ženská cvičí kolko chce, tak nikdy nebudú také pevné ako chlapské (mam na mysli keď chlap cvičí tiež) ....
teda vlastne budú, ale to musia byť takej veľkosti ako sú moje a práve som objavila ďaľšie pozitívum svojeho mužného hrudníka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
@normane ukaz sestru aka je super
@uggla tie vyzeraju dobre mensie su krajsie
čo je nepochopitelné na tom že sú prsa super! (samozrejme bereme do uvahy nejake pekne mlade vitalne
ja viem že to nie je časť, ale je to tvorené časťou HLAS!, lícne kosti, oči, rozpoloženie ústneho otvoru do úsmevu, sánka, klúčne kosti, mužské plecia, chrbát, ženské prsia a moje lýtka!
teda vlastne budú, ale to musia byť takej veľkosti ako sú moje a práve som objavila ďaľšie pozitívum svojeho mužného hrudníka