každá jedna diéta je nepotrebná.... stačí trochu pohybu a zdravé jedlo a kilá pôjdu dole.... aby som sa obmedzoval v jedení len preto aby som schudol to nie je pre mňa.... radšej budem denne behávať 5km ale jedla sa nevzdám
Dieta je najhorsie nasvete kokotiny picovina ste prijebane ked jete za celý den 1jablko !!! Treba sa stravovať tak a zamerat sa na znizenie prijmu sacharidov a zvisenie pohybu Behanie a sex tam sa spali najviac energie
@13 prečo obmedziť objem sacharidov? sacharidy sú pre telo potrebné, tak isto ako tuky a bielkoviny. Treba počet bielkovin x1,5 gna 1 kg telesnej hmotnosti, výkonnostný športovci 2 až 2,5, sacharidy natlačiť do tela hlavne rano (ryža, zemiaky, cestoviny), a tuky čo najmenej, samozrejme dostatočný pohyb, pre expertov tabata alebo HIIT.
dnešná doba je taka skurvená že si stačí dať posratú sušienku ktorú zie človek za 15 sekund a má tolko energetickej hodnoty že by musel behať 20 minut aby to spálil.........
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
dnešná doba je taka skurvená že si stačí dať posratú sušienku ktorú zie človek za 15 sekund a má tolko energetickej hodnoty že by musel behať 20 minut aby to spálil.........