Toto vyznie asi trochu divne, ale zelená, modrá alebo sivá u žien, pretože to sa ku všetkému hodí Akože vždy to vyzerá dobre. Dá sa pohrať s tieňmi, s linkami, ale aj bez všetkého sú to pre mňa proste pekné oči, svietivé. Svetlohnedé sú taký neutrál a tmavohnedé sú pre mňa také plytké a nevýrazné, asi tým, že nevidno zreničku. A nedá sa to ani ničím zachrániť. A u chlapov je mi to úplne jedno. (toto asi vyznelo ešte divnejšie.... čo už, proste ženská závisť, nič viac )
Do orieškových očí by som pozerala stále. Každopádne, oči sa posudzujú, či sú pekné, podľa povahy človeka. Oči sú oknami do duše, takže to vyžarovanie z nich je prvoradé.
modré .. ja mám také tyrkysové všeliaké,ale spolužiačka má nádherné tmavomodré..by som jej ich ukradla ... a na chalanoch zelené ale má ich málokto... tmavohnedé sa mi nepáčia..prídu mi až príliš obyčajné.. ale svetlé odtiene hnedej sú prekrásne
na mne je v pohode ta moja zelena, na chlapoch no.... mala som uz aj s modrymi, aj so zelenymi, aj s hnedymi, cojaviem, ide skor asi o tvar, velkost a pohlad ako o farbu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
ale suhlasím s @frez
najviac modrá ( aj ja mám ) a potom zelená a hnevdá podľa toho že ktorá aká
ale nie, celkovo tmavé oči sú super