Vlastne všetky, najmenej asi hnedá - je taká najtuctovejšia. Aj som zástancom toho, že nie každému sa hodí všetko, sú isté dievčatá ktoré ako blondíny sú náramne zlaté, iné, ktorým by som hneď kydol na hlavu čiernu. A páčia sa mi aj extravagantné farby, ako celá hlava ako papagáj, modrá, ružová, červená, oranžová..
@ilovemyfriend No veru, to treba peroxidovať a s tým je už problém.. ale ružová sa hneď zmyje, nemá to cenu.. Teda čo som ja videl na vlastné oči, vydržala 2-3 umytia
nikdy by som nechcela byť blondína - nie kvôli nejakým predsudkom že blondíny sú sprosté ale proste sa mi svetlé vlasy nepáčia.
hnedá je úžasná farba, ale musí to byť taká pravá hnedá, ani nie moc tmavá ale zase ani moc svetlá
čierna je tiež krásna, ale nepristane každému, lebo príliš zostaruje a isté typy žien s ňou vyzerajú ako Morticia Adamsová. Okrem toho, mala som raz čierny spodok vlasov a kým som sa toho zbavila, no amen. Nedalo sa to prefarbiť, nedalo sa to ostrihať...proste to muselo len odrásť...
Mojím favoritom je to, čo mám na hlave teraz, je to také hnedasté s červeným (skutočne červeným, nie fialovým!) nádychom a som normálne šokovaná, že konečne mi farba na vlasy chytila tak, ako mala. Už mám nakúpené do zásoby a tejto farby vlasov sa len tak skoro nevzdám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
Inak cervene
...
a krikľoše!
ruzovaaaaaaa
hnedá je úžasná farba, ale musí to byť taká pravá hnedá, ani nie moc tmavá ale zase ani moc svetlá
čierna je tiež krásna, ale nepristane každému, lebo príliš zostaruje a isté typy žien s ňou vyzerajú ako Morticia Adamsová. Okrem toho, mala som raz čierny spodok vlasov a kým som sa toho zbavila, no amen. Nedalo sa to prefarbiť, nedalo sa to ostrihať...proste to muselo len odrásť...
Mojím favoritom je to, čo mám na hlave teraz, je to také hnedasté s červeným (skutočne červeným, nie fialovým!) nádychom a som normálne šokovaná, že konečne mi farba na vlasy chytila tak, ako mala. Už mám nakúpené do zásoby a tejto farby vlasov sa len tak skoro nevzdám
jej farba
a take roznofarebne este D