@strangelady Oberynova smrť ťa zasiahla? tiež som to chcel napísať ale potom ma napadlo že tá postava mi nebola nejako blízka a jej smrť ma len ... prekvapila
@padre557 za tych par minut, co tam vystupoval, som sa donho uplne zamilovala a bola som v neskutocnom uzase z toho, aky bol super. No ale z toho dovodu ma zas jeho smrt neprekvapila iba mi srdiecko zlomila.
Snape mi nebol sympaticky ani ked vyslo najavo ze nie je zaporak, Dumbledore bol stejne stary... v Titanicu ma Leova smrt skor nasrala ako rozsmutila, nechapem preco nemohli na tej doske lezat obaja!!!
A trochu mi bolo luto ze Ygritte zomrela, taky krasny parik boli s Jonom
Keď som bola malá, mala som na videokazete rozprávku o takom vtáčikovi, ktorému zomrela mama, no celý Bambi sa mohol schovať, revala som vždy keď som to videla (mala som 4 roky cca. v tom období).
Potom Severus Snape, to je jasné.
Jake z Titanicu.... A v GoTku asi Stannisová dcéra a Khal Drogo. A Myrcella, Cerseina dcéra.
john coffey zo zelenej mile, oberyn a khal z got, snape z hp, stoick z ako si vycvicit draka, boromir z lotr
a kto pozeral full metal alchemist, hughsova smrt je uplne asdfghj a aj toho psa a dievcatka, z ktorych otec spravil chymeru, ktoru potom zabil scar ._. a kagari z psycho-pass, spike spiegel z cowboy bebop, L z death note, itachi a jiraiya z naruta, shinigami-sama zo soul eater
a ako decko ma hrozne dostala smrt broma z eragona a artaxa z nekonecneho pribehu :x
a z hier ezio z ac (a poprava rodiny auditore), chloe z life is strange, sarah z last of us, booker z bioshock T.T a este milion co ma nenapada a plakala som pri tom tisicrocia
hmm najprv mi nic nenapadlo a potom:
"smrt" 1. Doctora (Chris Eccleston) jeho mi bolo luto ze tak rychlo odisiel
a este som si spomenula ako som ako decko vzdy revala pri bielom tesakovi ..ked mu zomrela mama alebo co ja uz vlastne ani neviem o com to bolo
@nicolkaa nechcel som sem písať anime ale úplne si to vystihla. Tiež clannad/clannad afterstory(ak si to nepozerala odporúčam, síce afterstory je zabiják emócií, priznávam plakal som ), kto nepozeral nech to ďalej nečíta, smrť Nagisy.
Ach, vsak tych uchvatnych zimomriavkovych fiktivnych smrti je tolko.. ani mi film nestoji za to bez silnej umierajucej sceny
Teraz len tak sfleku mi napadlo 'I lossens time' - ked ten psychoticky mladik skrtil svoju milovanu macku s umyslom zabit po nej aj seba. aby mohli byt navzdy spolu, v dome kde zil ako decko so starkym.. a ako ju skrtil a ako donho zatinala pazure a on krvacal a plakal a sepkal jej tie slova cistej nehy.. o nebeskej harfe.. o ostruzinach.. a ustriciach.. østers.. østas.. øøøstaass......
vyznie to asi morbidne, ale od detstva kazda moja poviedka musela koncit smrtou hlavnej postavy, nie smutnou smrtou, ale euforickou smrtou prinasajucou klud, blaho, zmierenie.. bol to pre mna vlastne happy end, a akekolvek ine zakoncenie mi bolo neprirodzene..
Ok, ono to fakt znie morbidne
@sugy1 keby hound zil, tak to by bolo uplne najviac super!!
a vlastne mas pravdu s dariom my bad.. ale v kazdom pripade mi chyba ten prvy herec mozem to uhrat takto ?
Leslie Burke (AnnaSophia Robb) v Bridge to Terabithia (2007), z tej smrti som bol zdrvený a dodnes som z toho nejaký smutný, bolo to také nečakané a strašne som si v tom filme tu mladú obľúbil...
10 a 11 doktor v seriály DW aj keď to smrť nebola smrť Voldemorta a keď som bola malá tak samozrejme smrť v prvom Levom kráľovi= Simbov otec Mufasa (alebo tak nejako sa volal)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Neviem ktorá najviac, ale naposledy tá v Star Wars VII. Tí čo videli, vedia...
Prvá Telltale game čo som hral
A najviac Eponine v podani Samanthy Barks v Bedaroch
Aljaška z knihy kam zmizla aljaška
Fredie zo seriálu skins
vo Farscape, Talyn a Crais
Podotýkam, že Talyn bola vesmírna loď
Snape mi nebol sympaticky ani ked vyslo najavo ze nie je zaporak, Dumbledore bol stejne stary... v Titanicu ma Leova smrt skor nasrala ako rozsmutila, nechapem preco nemohli na tej doske lezat obaja!!!
A trochu mi bolo luto ze Ygritte zomrela, taky krasny parik boli s Jonom
Potom Severus Snape, to je jasné.
Jake z Titanicu.... A v GoTku asi Stannisová dcéra a Khal Drogo. A Myrcella, Cerseina dcéra.
a kto pozeral full metal alchemist, hughsova smrt je uplne asdfghj a aj toho psa a dievcatka, z ktorych otec spravil chymeru, ktoru potom zabil scar ._. a kagari z psycho-pass, spike spiegel z cowboy bebop, L z death note, itachi a jiraiya z naruta, shinigami-sama zo soul eater
a ako decko ma hrozne dostala smrt broma z eragona a artaxa z nekonecneho pribehu :x
a z hier ezio z ac (a poprava rodiny auditore), chloe z life is strange, sarah z last of us, booker z bioshock T.T a este milion co ma nenapada a plakala som pri tom tisicrocia
"smrt" 1. Doctora (Chris Eccleston) jeho mi bolo luto ze tak rychlo odisiel
a este som si spomenula ako som ako decko vzdy revala pri bielom tesakovi ..ked mu zomrela mama alebo co ja uz vlastne ani neviem o com to bolo
Teraz len tak sfleku mi napadlo 'I lossens time' - ked ten psychoticky mladik skrtil svoju milovanu macku s umyslom zabit po nej aj seba. aby mohli byt navzdy spolu, v dome kde zil ako decko so starkym.. a ako ju skrtil a ako donho zatinala pazure a on krvacal a plakal a sepkal jej tie slova cistej nehy.. o nebeskej harfe.. o ostruzinach.. a ustriciach.. østers.. østas.. øøøstaass......
vyznie to asi morbidne, ale od detstva kazda moja poviedka musela koncit smrtou hlavnej postavy, nie smutnou smrtou, ale euforickou smrtou prinasajucou klud, blaho, zmierenie.. bol to pre mna vlastne happy end, a akekolvek ine zakoncenie mi bolo neprirodzene..
Ok, ono to fakt znie morbidne
a vlastne mas pravdu s dariom my bad.. ale v kazdom pripade mi chyba ten prvy herec mozem to uhrat takto ?
a Tracy v HIMYM, cez to som sa stále nedostala...
Padme v Star wars
The Imitation game- alan turing