ked som raz 2 hodiny sukal babu a citil som sa ako king a hovoril som si kolko orgazmov uz asi mala a ona ti na mna zazu kukne a zahlasi takym znudenym hlasom "geco uz ide?"
ale ajtak sa mi najviac páčil jeden diskusný príspevok : ahojte , počula som že aby som nebola pannou treba prasknúť panenskú blanu..nezobudí to rodičov ? som skoro umrela
@petushiq18 ja niekedy ani nwm, čo máme robiť, alebo jaká je otázka tá tvoja hláška v tom momente...ach a ten obraz tiež, na konci fyziky ja ti niečo ukážem a začneme sa rehotať jak šibnuté
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
naše su: všetci jeden bus,žvachelplacak,salamarazisti(to sme my naša partija)
geno je tiez normalne..bud sa jedna o spermie abo tyopka ,ktory je prijebany..taky geno..
ale vytrubit,aj ked je to tu uz stare a otrepane,je to stale super
inak najlepsie su palcnut, suhat, vytrubit, blana z drevotriesky
inak @10
šúhať
vytrúbiť
až na to, že to bolo po prý krát vtipné, potom je to už trápne
homokláda a geňo nie sú hlášky, tobôž nie z birdzu
a druhé určite vytrúbiť
vlastne,viac sa mi videlo trúbiť,no už ma to prešlo
tak to bola najlepsia hlaska
vytrúbiť - toto písala asi nejaká 12-ročná panna, čo ešte nemala kokot v ruke,čo dodať, milá panna, do kokota sa nefúka, kokot ne trúbka
geňo - každý z východu to používa a nezdá sa nám (východniarom) moc smiešna
ale ajtak sa mi najviac páčil jeden diskusný príspevok : ahojte , počula som že aby som nebola pannou treba prasknúť panenskú blanu..nezobudí to rodičov ? som skoro umrela