@mrjimmy nahodou! cicatrix (teraz ja iny nick a ja neviem aky) je prirodzena blondinka a vyzerala byt DOST inteligentna. rovnako aj @uspavanocka , ktora sice nie je uplna peroxidka ale myslim si ze sa da stale zaradit do kategorie blond a urcite jej rozum nechyba. a na koniec este pripisem seba, mam prirodzene vlasy asi takej farby ako vyssie spominana uspavanocka a necitim sa dvakrat hlupa, dokonca ani raz.
sice sa uz dlho farbim a je mozne ze mi vlasy aj stmavli, ale co som teraz mala ciernu a vyrastene 2 cm tak tie vyzerali byt dost blond.. ako mala som bola blond urcite
@mrjimmy moje ego si neurazil, ja som si svojej inteligencie vedoma
aha, ja som ani nevedela ze zakladatelka je blond kazdopadne nerozumiem naco zaklada forum ktore oci su krajsie, kedze farbu oci zmeni jedine sosovkami a o to je dost narocne sa starat
ja problemy so syntaxom nevidim, teda slovosled sa mi zda fajn, alebo syntax je nieco ine? vsimla som si trochu zle upraveny text a gramaticke chyby
@hoperpohroma ja používam slovo syntax ako pravidlá tvorenia viet a zahrňujem tam od slovosledu, cez tvrdé a mäkké yi až po čiarky a veľké písmená všetko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
podla mna je kombinacia blond vlasy+hnede oci celkovo najkrajsia zo vsetkych
aha, ja som ani nevedela ze zakladatelka je blond kazdopadne nerozumiem naco zaklada forum ktore oci su krajsie, kedze farbu oci zmeni jedine sosovkami a o to je dost narocne sa starat
ja problemy so syntaxom nevidim, teda slovosled sa mi zda fajn, alebo syntax je nieco ine? vsimla som si trochu zle upraveny text a gramaticke chyby
moj nazor je, ze to zavisi od samotneho odtiena farby oci. tak ako su krasne modre oci, mozu byt menej pekne modre. a to iste plati aj u zelenych.
hej a ani svokry nie su zle..
ked je raz clovek hlupy tak mu nepomoze ani plesina
.. to je pravda