ale senzus sem absolútne nezapadá! vôbec tu nemal byť, pretože to aspoň nepúšťajú v rádiách, nie je to komerčné a keď proste nechceš počúvať senzus, tak si raz do týždňa nezapneš stv či kde to chodí.
Jednoznačne DESMOD, hneď za nimi ELÁN, NO NAME, GLADIATOR, IMT SMILE ale čo tam robia HORKÝŽE SLÍŽE a TUBLATANKA? Hlavne tú Tublatanku ako legendu slovenského heavy metalu je skutočne drzosť tam dať. A SENZUS mi nevadí... to je proste iná ves
nepočúvam nič z toho, nezaujímajú ma, mám len pár pesničiek, ktoré si púšťam preto, že sa mi dostali bez vedomia do pc no name je však dobrý a miro žbirka tiež, ale nevyhľadávam ich spoločnosť už, žbirku som vymazala pre nedostatok miesta
ja počúvam iba pravidelne a s tým, že sa mi nenormálne páčia texty niektoré, roba grigorova, mám aj originál greatest hits, čo ja nezvyknem kupovať originál hudbu, to skôr brat
mi mame v skoletake projekty ze oblubea skupina a spoluziak si dal : VIDIEK no hrooooza tam je ten JAnko Kuric bleee fuj vzdy som to nenavidela to je ohyzde taky trapko a jako otrasne spieva !!
no name je fakt ze blud,nechapem kto to moze pocuvat,take texty co maju by vedel zlozit aj moj 5rocny brat,no a ten senzus je kvalitna vec pre mna len vtedy,ked pijem,pri takejto hudbe sa clovek dokaze odreagovat na maximum,to je moja vlastna skusenostttttt
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
tým senzusom si @balamut pokazil celú anketu.
PS. - DESMOD je tá najväčšia hudobná sračka na naše scéne!
ja počúvam iba pravidelne a s tým, že sa mi nenormálne páčia texty niektoré, roba grigorova, mám aj originál greatest hits, čo ja nezvyknem kupovať originál hudbu, to skôr brat