tak dnes to asi bude Marina & the Diamonds - Power & Control, Foster the People - Houdini, Florence & the Machine - Kiss with fist a prvé miesto si už pekných pár týždňov/mesiacov drži Ingrid Michaelson - Die Alone. želám aj našim nováčikom toľko šťastia a úspechov, ako tomuto úžasnému songu.
a pridá mešte Norah Jones - She´s 22, ktorú som už síce dávnejšie nepočula, ale je taktiež skvelá. idem si ju aj hneď vypočuť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Knives and pens - Black veil brides
a takto predvečerom ma ešte Pushit live verzia zo savivalu od Toolu prevelmi potešila
tak dnes to asi bude Marina & the Diamonds - Power & Control, Foster the People - Houdini, Florence & the Machine - Kiss with fist a prvé miesto si už pekných pár týždňov/mesiacov drži Ingrid Michaelson - Die Alone. želám aj našim nováčikom toľko šťastia a úspechov, ako tomuto úžasnému songu.
a pridá mešte Norah Jones - She´s 22, ktorú som už síce dávnejšie nepočula, ale je taktiež skvelá. idem si ju aj hneď vypočuť.
hm, zachvíľu bude aj tak prepočúvaná
Neviem ako počúvam ju už dosť dlho, ako nie v kuse ale....zatial ma neomrzela
a toto
it's what keeps me alive
A táto: