na umeleckú jednoznačne , v tomto svete sa umenie uplatní
ja niesom na umeleckej ale niečo také podobne, vytváram webove stránky, práca s photoshopom a s tym sa určite uplatniš , reklamu potrebuje každý ... záleži na tom na aký odpor pôjdeš
Obchodná je dnes už nič , aspoň ja to tak vidím. Len aby si neskončila ako pokladnička
@zuzuneka Ak ťa nebaví ekonomika, nič pre teba. Ak nemáš rada sedenie za PC a písanie na strojoch, zase nič pre teba. A tak. U nás je to ešte tak, že na PEJ - strojopis chodíme do takej učebne v druhej budove, strašné podmienky sú tam. Predpokladám, že to inde nie je.
@zuzuneka sama by som si z nich nevedela vybrať zbytok veľmi neviem ale fotografický dizajn a propagačná grafika (to som ja) obe spolu sú v reklamná tvorba takže som za REKLAMNÚ TVORBU.
umelecka jednoznacne .Sama chodim mam k tomu vztah,byt na gympli alebo nejakej obchodnej by ma nebavilo.Navyse presediet cely den ucenim sa niecoho co ma nebavi tak to nie...
ak zvazujes obchodnu len kvoli "prakticnosti do zivota", tak urcite umelecka, lebo studovat nieco, co ta nebavi, sa neda moc dlho podla mna. zas na umelecku treba geny. a uplatnitelnost nic moc ani tam ani tam. ak nie si nejaky uzasny talent
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Baví ma kreslenie, ked mám náladu, čas a môžem gumovať koľko chcem
ja niesom na umeleckej ale niečo také podobne, vytváram webove stránky, práca s photoshopom a s tym sa určite uplatniš , reklamu potrebuje každý ... záleži na tom na aký odpor pôjdeš
Obchodná je dnes už nič , aspoň ja to tak vidím. Len aby si neskončila ako pokladnička
@zuzuneka nieje začo aj nabudúce tiez som mala ist na umelecku , ale nejako som odflákla talentovky
z týchto
A toto sa ti jednoznačne zíjde.