Linkin park- mám rada ich zmeny a Chester je perfektný spevák
Paramore- mám radšej ich skorejšiu tvorbu, lebo teraz už sú známy a tak ale aj teraz si ich rada popočúvam ,ám ich veľmi rada Hayley je veľmi sympatická
Simple plan- majú krásne texty a páči sa mi hlas speváka
Coldplay- opäť sú totexty a ich celá tvorba , ich pesničky sú krásne
Muse- na živo sú neuveriteľný, proste úchvatný!!! bola som na nich na feste takže viem o čom reč hra na gitaru a Mattov spev niečo také je jedinečné a bubeník je
hmm u mňa sa to mení, ale to čo už roky mám medzi obľúbenými sú: System of a down, bullet for my valentine, ine kafe, prípad ewy burdovej. momentálne najoblúbenejšie sú: balaclava, the switch, defeater pre ich hudbu
Three Days Grace- pretože keď mi je na nič a mám depky mi vždy pomôžu, hovoria o mojich problémoch ktoré som mala alebo mám a jednoducho ich texty nie sú tuctové...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Nie jednu.
Linkin park- mám rada ich zmeny a Chester je perfektný spevák
Paramore- mám radšej ich skorejšiu tvorbu, lebo teraz už sú známy a tak ale aj teraz si ich rada popočúvam ,ám ich veľmi rada Hayley je veľmi sympatická
Simple plan- majú krásne texty a páči sa mi hlas speváka
Coldplay- opäť sú totexty a ich celá tvorba , ich pesničky sú krásne
Muse- na živo sú neuveriteľný, proste úchvatný!!! bola som na nich na feste takže viem o čom reč hra na gitaru a Mattov spev niečo také je jedinečné a bubeník je
Nirvana - proste ju milujem asi najznámejšia grunge-ová kapela, aj keď nie prvá. Proste Kurtove výroky a život. Skoro ako môj.
Green Day - jediný z ich štýlu, ktorý mám rada. Ale táto skupina je proste úžasná.
Guns n´Roses - prekrásne sóla, texty a spev.
a potom Coldplay
@walrus Coldplay
@yasmin - Last to know je krásna
UP THE IRONS!
Coldplay- Tiež sú užastní, ich hudba je krásna
Radiohead lebo milujem hlas Thoma Yorkeho a ta hudba je proste tak divna az je krasna
a ešte by som dodala jednu: Muse