Iron Maiden a Deep Purple úplne vážne, teraz už ich veľmi nepočúvam, ale priviedlo ma to k rocku, mala som 11 či koľko a páčilo sa mi, ako na mňa zdesene a zároveň obdivne ľudia pozerajú, keď som povedala, že to počúvam
a Slobodka, HTčko, lebo potom sa spustila moja éra punkových koncertov
Nirvana, lebo vďaka nej som sa dostala ku kope iného grandžu a Red Hot Chili Peppers, lebo to je hardcore bone-crunching mayhem psychadelic sexfunk from heaven
moj zivot od základov zmenilo gitarové sólo v pesničke Comfortably numb
Ale nie, žiadna kapela ma nejako neovplyvnila, ale najviac mam rada Pink Floyd a do nedávnej doby Linkin Park a som myslela, ze sa to nikdy nezmení :ehm: čiže skor s tym ako sa mením ja, sa menia kapely, co počúvam by som povedala
z časti one republic, a v poslednej dobe twenty one pilots.
povedala by som, že ovplyvňujú skôr niektoré obdobia, než že môj život. potom aj woodkid dosť, bastille.
Within Temptation, Nightwish -> Avenged Sevenfold, Bullet for my Valentine -> Katatonia, Anathema -> Dream Theater, Tesseract, Haken... aj ked to je skor to co som pocuval/pocuvam ale urcite ma to nejak ovplyvnilo ale najviac asi DT
žiadna kapela nevplývala na moje videnie sveta a moje názory....skôr naopak v istom období môjho života vzhľadom na to čo prežívam počúvam rôznu hudbu.
čiže u mňa je to naopak - nie kapela určuje moje názory, ale moje dané duševné rozpoloženie ma vždy vedie k počúvaniu istého typu hudby
Fall Out Boy, vďaka ich hudbe som sa posunul vyššie, vždy som mal iný pohľad na svet potom Ďalej jednoznačne Vec, jeho...veci... boli vždy inšpirujúce pre život Hugh Laurie mi zmenil pohľad na blues a prinútil ma užívať si jeho tóny a nakoniec, Mac Miller, všetko, každá jedna sólovka, albumovka, všetko kde mal slohu som žral a žeriem lebo nič také ako to čo dokáže on som nezažil #nohomo Myslím, že on bol prvý američan ktorého diskografiu som si vypočul a prvé CDs ktoré som kúpil boli jeho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
ved ja som bola v urcitych smeroch uuuuplne iny clovek nez som sa do nich zalubila
a Slobodka, HTčko, lebo potom sa spustila moja éra punkových koncertov
Nirvana, lebo vďaka nej som sa dostala ku kope iného grandžu a Red Hot Chili Peppers, lebo to je hardcore bone-crunching mayhem psychadelic sexfunk from heaven
Ale nie, žiadna kapela ma nejako neovplyvnila, ale najviac mam rada Pink Floyd a do nedávnej doby Linkin Park a som myslela, ze sa to nikdy nezmení :ehm: čiže skor s tym ako sa mením ja, sa menia kapely, co počúvam by som povedala
Mám vďaka nemu novší/krajší pohľad na svet a veľa vecí vidím vďaka nemu z druhej strany. Je superko :happy:
povedala by som, že ovplyvňujú skôr niektoré obdobia, než že môj život. potom aj woodkid dosť, bastille.
a od narodenia asi elán a ine kafe
čiže u mňa je to naopak - nie kapela určuje moje názory, ale moje dané duševné rozpoloženie ma vždy vedie k počúvaniu istého typu hudby
oh a seabears.
ich cold summer to bolo niečo čo ma pri prvom počutí tak rozpáčilo že som sa ešte nespáčila nazad.