no u mna najviac bathory, ram-zet, satyricon, equilibrium, arkona, falkenbach, rotting christ (to je dark , devil driver, otyg, finntroll, einherjer, immortal, temnozor, borknagar atd.. ja som skor na pagan/black pagan takze je to take zmiesane
HA! len jdnu na odporucanie? hmm...to je strasne tazkeee,ale ja som za vypocutie si starych vampiirov z Cradle of Filth...milujem tu atmosferu starsiich albumov
Aj mne trochu lezie na nervy tie keci niektorych individui co som sa docital v rozhovoroch a bookletoch. Ale treba to brat s nadhladom. A nezabudat ze BLACK METAL IST KRIEG!!!
Ja black nepočúvam a jediná skupina ktorá sa mi z blacku páčila bola Dimmu Borgir aj to preto lebo je to komerčné ale trochu sa mi páčil aj Darkthrone a to je uz tuhy a dobry black
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Nez ma niekto predbehne:
Ulver
Emperor urcite Anthems..., vyborna vec
Thorns album Thorns
Blut Aus Nord - Work which transforms god - uplna psychedelia
Satyricon starsie albumy
Anaal Nathrakh prvy album uplna brutalita
Ulver - Nattens Madrigal (best album to date )
Dodheimsgard - 666 International, aj ked sa mozes hadat, ci je to viac elektronika, alebo black
De Mysteriis Dom Sathanas
Teda moje oblubene aspon
Inak toto ma vyborny videoklip, uz som to tu niektorym ludom tusim posielal:
A uz niekolko krat spomínaní Satyricon ( Now,diabolical napr. )
Dimmu Borgir /ale to uz ie je cisty black).
alebo slovenských depresy
A zo slovenskych: Immortal Hammer, Algor, Toreva, Urdung, Hromovlad, Korium...
Je ich plno a tvrdit ze su na jedno kopyto moze iba debil
(BTW: Clenovia Blackovych kapiel by sa asi nepotesili ze sa o nich pise na teenagerskom fore )
...ale ináč som milo prekvapený akých rozhľadených BIRDZákov som tu našiel
z goth/blacku najma Siebenburgen
VENOM
MAYHEM
DARK THRONE
BURZUM
IMMORTAL
EMPEROR
...
yeaaaaaaaaaaaaaaaargh ..
Gorgoroth: Blbost..jedine image maju..
Mayhem: ten posledny vycin nic moc
Satyricon: Celkom dobre
Darkthrone: su skileri hlavne v rozhovoroch a ako to cele beru(ich genialne klipy) asi jedna s par kapiel skutocneho undergroundu
Emperor:nieco ako dino burger
Zo skutocneho black metalu vam musia behat zimomriavky po chrbte. Musi vam byt normalne zima ..to je pocit true fucking black metalu
Odporucam:
Vinterland-A Castle So Crystal Clear
alebo Sacramentum