tak, ja začnem. najviac som si zamilovala knihu....Ajel nádeje a pokračovanie Anjel milosrdenstva. bol to príbeh o dievčati, ktoré išlo misiu do Afriky a tam sa zaľúbila. príbeh sa točí okolo ich vzťahu a okolo jej pocitov zo života v Afrike. on zomiera pri havárii a ona chce zachrániť dievčatko, ktoré chcel om zachrániť.
bol to príbeh, ktorí ma chytil za srdce a hlavne mi ukázal aj iné hodnoty. fakt odporúčam.
fúú veľá ale najviac zbožňujem knihy od Stephenie Meyerovej Twilight+Krátky druhý život Bree Tannerovej a Hostiteľ sú neskutočne úžasné knihy! strašne obdivujem talent takto písať!
@6 čo ti je smiešne veď len napísala čo sa jej páči a zato, že takí primitívny občania tejto zeme ako si ty nevedia rešpektovať názor druhých naše ľudstvo osprostieva. Mimochodom @5 SM píše pekné knihy aj keď ja osobne mám celkom rada aj knihu Into the wild alebo iné podobné knihy ale naozaj sa nedá vyjadriť ktorá je tá najlepšia lebo všetky knihy som neprečítala
@6 .. O.o a čo teraz ? ak si čitala musiš uznať že píše naozaj pútavo ked to sposobilo taku hysteriu ak si to ani nečítala tak fakt nechapem preco sa ozyvas.
a k veci, chatrč bola celkom na zamyslenie. a od meyerovej aj ked twilight sa mi nejak nepáčil, hostitel je super vec
Veľa ich je.. Najlepšia čo som čítal je asi Hold Katalánsku od autora menom Eric Arthur Blair (pôsobil pod pseudonymom George Orwell , asi najdôveryhodnejšie zhrnutie jednej historickej udalosti čo ma zaujíma a dobré spojenie autobiografického, vojenského a cestopisného románu a politickej analýzy
The Portrait of Dorian Gray,The Catcher in the Rye a pomyselnú tretiu priečku si nechávam stále otvorenú...možno niečo od Irvinea Welsha,alebo Orwella...
Seria Hry o život... neviem preco ju u nas pozna tak malo ludi, pretoze je to absolutne uzasne napisana kniha, ktora ma aj nejaku hlbsiu myslienku.... citala som ju pred niekolkymi mesiacmi a stale na nu neviem zabudnut....
Eheu, prečítal som už veľa kníh, niektoré ma ovplyvnili viac, iné menej, niektoré vôbec, lebo to boli braky. Hm, ale fakt zbožňujem Quo vadis od Henryka Sienkiewicza. Ukázal, čo čaká vládcu, ktorý sa rozhodne stať sa bohom a kontrast medzi rodiacou sa ,,civilizáciou lásky" a šialenstvom.
Ak toto fórum zahŕňa aj knihy, ktoré nepatria do beletrie, tak rád prežívam ,,potešenie z filozofie" pri knihách Tomáša Halíka.
Gormenghast som čítal aj ja, keď som mal šestnásť, ale asi to bola v tom období pre mňa vysoká matematika, lebo som nepochopil ideu. No možno by som ju nepochopil ani teraz.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
bol to príbeh, ktorí ma chytil za srdce a hlavne mi ukázal aj iné hodnoty. fakt odporúčam.
Príklad: Sci - Fi: séria Eragon; séria Podzemie
dobrodružné: Enid Blyton ... atď
a k veci, chatrč bola celkom na zamyslenie. a od meyerovej aj ked twilight sa mi nejak nepáčil, hostitel je super vec
Komu sa páčilo "Komu zvonia do hrobu" od Hemingwaya tak by sa mu malo aj toto » odpor.wz.cz/OSOBNOST/orweho...
ale pre mna hobit asi, ale neviem naisto
...Velkolepe citanie !
...Tak ako pise Sapkowski, tak uz dalsi nikto nepise !...
Ak toto fórum zahŕňa aj knihy, ktoré nepatria do beletrie, tak rád prežívam ,,potešenie z filozofie" pri knihách Tomáša Halíka.
@kosay
Gormenghast som čítal aj ja, keď som mal šestnásť, ale asi to bola v tom období pre mňa vysoká matematika, lebo som nepochopil ideu. No možno by som ju nepochopil ani teraz.