nemám najobľúbenejšiu knihu, nevedela by som si vybrať, ale z tých, ktoré som čítala za posledný rok je to Motýľ od Charriera ... a je to skutočný príbeh galeníka, ktorý bol nevinný a o jeho túžbe po slobode...znie to možno nudne, ale je to jedna z kníh, ktoré som prečítala raketovou rýchlosťou napriek jej rozsiahlosti...fakt odporúčam
Nemám najobľúbenejšiu Ale medzi obľúbené patrí kniha Moonwalker o Michaelovi Jacksonovi a ešte Nech vojde ten pravý od John Ajvide Lindqvist story o upíroch Odporúčam.
Marcelo objavuje skutočný svet... neznie to síce nijak originálne ale veľmi pekná kniha... je to o 17 ročnom autistickom chlapcovi,ktorý sa pokúša s pomocou jedného dievčaťa začleniť do normálneho uponáhľaného života... spoznáva prácu, intrigy, falošné priateľstvá a aj lásku...
@jackskellington No tak Charrière bol oficiálne odsúdený za vraždu a nikde nie je dokázané, že je nevinný, okrem jeho slov, ktoré sotva ktosi môže brať za dôkaz
Niňo Ďurech - Mimozemšťan a malá čertica ...nikto nepíše lepšie ako on a o čom je? o nezištnosti vo vzťahoch... našla som sa tam úplne, takže asi tiež nebudem odtiaľto
@hnisavica tak či onak, myslím, že by to nebola až taká zaujímavá kniha, keby nebola s podtónom, že je nevinný... moja chyba, neoverovala som to do detailov
@jackskellington Neviem no, ja som k otázke jeho viny/neviny pristupoval pomerne obozretne a aj tak sa mi zdala dosť zaujímavá - ale nechcel som ťa usvedčiť z chyby, skôr len hento ozrejmiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Mafia na Slovensku - o mafii na Slovensku
Bitkarsky Kodex - o bitkarskom kodexe
a citam prave Rivers of Babylon... film som videl dva krat, tak som bol zvedavy, co bolo vynechane..
a potom Eragon, Eldest a Brisingr...
trvá to krátko ale mám pocit, že sa poznáme už veky
harry potter,
posledny kabriolet - pribeh o partii vysokoskolakov ktori spoznali prave priatelstvo aj napriek 2svetovej vojne
na zapade nic nove