v každej krajine, v každom štýle etc. etc. etc. sa dá nájsť niečo dobré
@leilla pod pojmom metal máš široké spektrum hudby a aj hudob. žánrov isto by sa našlo čosi pri čom by si negrcala .... a veľmi často tam dávajú aj dosť veľa z iných štýlov...napr. opeth... ukážkový príklad ktorý je čistým protikladom hudobného utrpenia
@leilla lebo v metale sa zásadne len ziape? a Mikael aj "ziape" a i tak je to olala áááá! teraz už polospím ale napr. staršie Theatre of tragedy...a dokonca tam aj chlapík "ziape" a i tak sa nedá hovoriť o niečom "ziapacom"
a otázky typu "ako to môže niekoho baviť" ... na to ti neviem odpovedať... ale zober si to... neznesiem napr. Iglesiasa, pitbula a ostatných ani neviem ako sa to volá... a aj keď ma psychologia baví nemám potrebu zisťovať čo ich poslucháčov na tom baví.... aj keď väčšinou je to davová psychóza a medialny wash... a nech si každý počúva to čo mu je blízke textami, pocitmi, zámerom čokoľvek čím.
@flagrantine no ofrflanie opethu k hudobnému utrpeniu by bol ako manifest proti hudbe... to môže niekoho maximálne nudiť
čo konkrétne na vyjadrení - BERIEM - tvoj mozog nevyhodnocuje, resp. vyhodnocuje nesprávne? nepočúvam metal, hento bolo celkom v pohode, to znamená, že som to dokonca zvládla celé a s dobrým pocitom.
a to je asi tak koniec pre mňa, nebudem to počúvať, lebo sa mi to vo všeobecnosti nepáči, a rovnako tu teraz nebudem viesť pohoršené hádky o tom, že ja som viac, lebo ja počúvam "kvalitu", ako sa tuto niekto márne snaží.
@leilla môj mozog je kapacita sama o sebe ktorá akosi reaguje na konverzáciu ako celok lebo nie je to mozog sústredného zmýšľania ale zaoberása niekoľkými akciami naraz čiže nejakú následnosť niekedy neberie do ohladu .... ale inak som sním spoko
@26 nechcem ťa označovať lebo si nie som istá či narážaš na mňa, ak áno, tak budiš. hodnotiť "metal" ako taký je veľmi subjektívne, je to hudba ktorá má asi najviac podštýlov a subžánrov, žánrov atď. nikomu sa nesnažím povedať že som "viac" lebo počúvam kvalitu (ak je to teda narážka na mňa) to čo som si občas vypočula sa ani náznakom neblížilo kvalite, ale prepáč, povedať na metal "hudobné utrpenie" svedčí o tom že si z neho fakticky počula max dve pesničky a to je všetko
k @29 - hej, narážala som na teba, ale reagovala som len na lawey lebo jedine ona zobrala moju čiste rýpaciu poznámku (s nečakaným ohlasom chladne a vecne, bez bojového podtónu a máš pravdu - je to môj subjektívny názor, ako nakoniec každý jeden tuto prezentovaný. a je celkom logické, že keď sa o niečo nezaujímam, tak nebudem mať prehľad vo všetkých subžánroch, a asi aj tie 2 (celé) pesničky bude veľké číslo...
a nebolo mojím cieľom tu niekoho a niečo urážať, alebo čo, šak ja len tak nevinne rýpem, jak je u mňa zvykom
@leilla čiže z toho vyplýva, nehovor na niečo že je to "čisté hudobné utrpenie" keď si z toho nepočula ani tie dve piesne. som si istá že po niektorých by si zmenila názor
@sugy1 ale dosla na temu zhromazdujucu fanusikov cohosi s komentom vysmievajucim sa tomu comusi, takze flamewar je uplne prirodzeny. Ale inak @leilla sa nestazujem, aspon si mi zvysila aktivitu na teme, aj ked netusim, na co mi to je, mozem si sem dat reklamu?
keď ja som už dávnejšie zistila, že ma z hentej oblasti už nejako neláka spoznávať nové... preto som teraz taká nejaká na pochybách proste... "hľadám sa"
+ ešte mám aj svoje guilty pleasures, na ktoré sa len tak niekto nechytí
@sugy1 aj ja počúvam čo počúvam ale neprídem do nejakej diskusie že napr "ambient? veď to je čisté utrpenie" keď ani neviem dokopy čo to je a nič som z toho nepočula, chápeš čo tým myslím?
bavíme sa tu o subjektívnom dojme, odkedy treba osobný pocit podkladať rozumom?? ako keby si nemala rada ružovú farbu a ja od teba žiadala rozumný argument...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
Zo severskeho sa mi chce srat
Poviem len, že mne chutí tak európa
» desmond.imageshack.us/Himg43/scaled.p...
ale všeobecne Škandinávia
a aj rusi, cesi a my
@leilla pod pojmom metal máš široké spektrum hudby a aj hudob. žánrov isto by sa našlo čosi pri čom by si negrcala .... a veľmi často tam dávajú aj dosť veľa z iných štýlov...napr. opeth... ukážkový príklad ktorý je čistým protikladom hudobného utrpenia
no dobre, hento som si pustila jednu vec. beriem. niekto na mňa z toho videa nenaziapal
ale poniektoré veci, čo dávajú moji kamaráti, to až nechápem, že niekomu môže robiť radosť to počúvať...
a otázky typu "ako to môže niekoho baviť" ... na to ti neviem odpovedať... ale zober si to... neznesiem napr. Iglesiasa, pitbula a ostatných ani neviem ako sa to volá... a aj keď ma psychologia baví nemám potrebu zisťovať čo ich poslucháčov na tom baví.... aj keď väčšinou je to davová psychóza a medialny wash... a nech si každý počúva to čo mu je blízke textami, pocitmi, zámerom čokoľvek čím.
@flagrantine no ofrflanie opethu k hudobnému utrpeniu by bol ako manifest proti hudbe... to môže niekoho maximálne nudiť
čo konkrétne na vyjadrení - BERIEM - tvoj mozog nevyhodnocuje, resp. vyhodnocuje nesprávne? nepočúvam metal, hento bolo celkom v pohode, to znamená, že som to dokonca zvládla celé a s dobrým pocitom.
a to je asi tak koniec pre mňa, nebudem to počúvať, lebo sa mi to vo všeobecnosti nepáči, a rovnako tu teraz nebudem viesť pohoršené hádky o tom, že ja som viac, lebo ja počúvam "kvalitu", ako sa tuto niekto márne snaží.
keď ma budeš nabudúce citovať, tak uveď moje meno. vďaka
a zhrnutie: v každom štýle sa dájsť niečo skvelé
teraz nie..
najlepsi metal, death, prog, extreme, melodeath je zo swe, skoda je len to, ze je ho tak malo a z noveho deathu asi je iba Zonaria..
no tvoj mozog nebudem spochybňovať, len keď už niekoho zatagujem, tak reagujem na jeho otázku/poznámku/komentár a nie na fórum ako celok ale šak ok
no... a v niektorých sa hľadá veľmi ťažko, a neverím moc tomu, že každý metalu oddaný človek aj vo všetkých iných štýloch tie skvosty vyhľadáva
ďakujem, teším sa z toho
k @29 - hej, narážala som na teba, ale reagovala som len na lawey lebo jedine ona zobrala moju čiste rýpaciu poznámku (s nečakaným ohlasom chladne a vecne, bez bojového podtónu a máš pravdu - je to môj subjektívny názor, ako nakoniec každý jeden tuto prezentovaný. a je celkom logické, že keď sa o niečo nezaujímam, tak nebudem mať prehľad vo všetkých subžánroch, a asi aj tie 2 (celé) pesničky bude veľké číslo...
a nebolo mojím cieľom tu niekoho a niečo urážať, alebo čo, šak ja len tak nevinne rýpem, jak je u mňa zvykom
kúskov som počula dostatok, aby to na mňa pôsobilo tak, ako som pôvodne povedala takže pšt
nenapovedala ani pesnička na webke? -.-
you´re welcome, aj nabudúce
jasné, reklamaaaa... šak čo už môže byť vhodnejší priestor, ako táto komerčná stoka, do ktorej birdz dospel...
(pre kreténov, ktorí si moje slová interpretujú po svojom - nepáčia sa mi reklamy na birdze)
tie žánrové škatule sú na nič... ale nie je to len indie a nie je to len ws.
ja zas nechcem veci znásilňovať označovaním...
i keď zrovna ws sa dá zaradiť asi celkom presne... @50
@leilla tak neznásiľnuj je to alternatíva a všetci sme spokojní
šak to nerobím to @sugy1 sa tu vyjadruje za mňa
keď ja som už dávnejšie zistila, že ma z hentej oblasti už nejako neláka spoznávať nové... preto som teraz taká nejaká na pochybách proste... "hľadám sa"
+ ešte mám aj svoje guilty pleasures, na ktoré sa len tak niekto nechytí
z mojej strany bolo to nič ukončené už v @36 zvyšok je fakt už len násilné riešenie - ale nie odo mňa.
dovi, dopo, dopi tejto diskusii.
bavíme sa tu o subjektívnom dojme, odkedy treba osobný pocit podkladať rozumom?? ako keby si nemala rada ružovú farbu a ja od teba žiadala rozumný argument...
choď do politiky, máš tú jedinečnú schopnosť povyberať z kontextu všetky tebe vyhovujúce časti a poskladať z toho totálny blud.
moje rozhodnutie je @36 @64
adios.