Holandsko...tá krajina sa mi javí byť o niekoľko desaťročí vpredu ako zvyšok sveta (myslením). Proste už oddávna mali také myšlienky, ktoré sa inde presadili až o mnoho rokov neskôr.
Navyše je to iste pekná krajina a som počul, že skoro všade sú cestičky pre cyklistov
@bluepanter Holandsko je super, je príjemné, tolerantné a ekologické.
ale z toho, že jediný kopec, čo som tam videla, bola voľne pohodená kopa piesku, mi po týždni začalo fakt preskakovať a tešila som sa k nám do hôr
a tie cestičky pre cyklistov tam fakt sú všade, bicykel je ich hlavný dopravný prostriedok
pred školou, kam som chodila, mali také obrovské cicyklové parkovisko, kde bolo milión bicyklov a ja som dodnes nepochopila, ako si tam človek dokázal nájsť ten svoj
@n0win0u ked uz pouzivaj anglicke vyrazy tak the netherlands. jedina vynimka pri krajinach ked mas the aj ked tam neni republic alebo nieco take. prepac nemohla som si pomoct
..hm asi kebyze mam moznost tak ist sa pozriet do ktorejkolvek krajiny tak by som to neodmietla....az na par vynimiek :d ...ale som rada ze tam je Brazilia...chcela by som vidiet tie ich plaze a zivot..proste ma to laka...aj to ze sa vedia bavit a tak ...ale ani inymi statmi by som fakt neohrdla :d
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
108 komentov
Nórsko, Dánsko, Island.
vo Švédsku som už bola, ale pokojne pôjdem znova.
a Rusko vlastne tiež mega. a Rwanda. a Japonsko. a Keňa. a Nepál. a Nový Zéland. a Austrália. a Kanada.
a ja chcem ísť proste všade.
Navyše je to iste pekná krajina a som počul, že skoro všade sú cestičky pre cyklistov
ale z toho, že jediný kopec, čo som tam videla, bola voľne pohodená kopa piesku, mi po týždni začalo fakt preskakovať a tešila som sa k nám do hôr
a tie cestičky pre cyklistov tam fakt sú všade, bicykel je ich hlavný dopravný prostriedok
pred školou, kam som chodila, mali také obrovské cicyklové parkovisko, kde bolo milión bicyklov a ja som dodnes nepochopila, ako si tam človek dokázal nájsť ten svoj
Inak na fotkách som videl aj kadejaké mosty cez vodu, to bol nádherný pohľad
"a to tam fakt máte také hory? a toto máte priamo v meste? a takto kúsok od mesta toľko lesov? waaaaaaaaaaaaaaaaaaw!"
ale Holandsko odporúčam, stojí za to
raz ma potom oco nasral výrazom "lakomý ako Holanďan", lebo proste oni asi ani nevedia, čo to znamená lakomosť, mám taký pocit
a ešte Anglicko
a Francúzsko
len tie hnusne jazky.. fujha nemcina
2. Švédsko, Nórsko
3. Estónsko, ruská Karélia a Sibír
Madagaskar.
Niekde v Karibku.