neviem prečo, ale ja mám najradšej hnedé lentilky lebo si myslím (no aspoň verím) že je tá najmenej umelá a zase gumených medvedíkov mám rada červených
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
» www.csfd.cz/film/18207-svat...
myslím že to bolo v tomto
E123 (Amarant)
E110 (Žlť SY)
(netvrdím že na 100% lebo som nekontroloval... aj tak ich nemám rád )
A toto naozaj nemám záujem jesť... nech si to je sam výrobca. Ja nebudem
E104 - Chinolinová žlť (Táto látka je zakázaná v krajinách ako Austrália, Nórsko, alebo USA. )
E120 - Košenila, kyselina karmínová, karmíny (Je považovaná za nebezpečnú a odporúča sa jej radšej vyhnúť.)
E124 - Ponceau 4R (V testoch na zvieratách pôsobila ako karcinogén. Je zakázana v USA a Nórsku. )
E110 - Žlť SY (Možnosť spôsobenia alergie, hyperaktivity a rakoviny, je nevhoná na konzumáciu pre deti, tehotné a dojčiace ženy.)
E133 - Žiarivá modrá (Môže spôsobiť vznik detskej hyperaktivity a vznik alergií )
E122 - Azorubin (Je považovaná za nebezpečnú a zakázaná napríklad v Rakúsku, Nórsku, Švédsku a USA. )
E171 - titanová beloba (Jediné neškodné "ečko" v lentilkách, ktoré sa však tiež neodporúča konzumovať vo veľkom množstve)
Popis "éčok" najdete na » www.sportujeme.sk/ecka-aditiva...
Netvrdím že všetko je pravda ale ja to žrať NEBUDEM!