devinska a realna vrakuna tam v keli vzadu daleko (dolne hony su podla mna ok je to aspon na zaciatku a nie je to tam prepchate panelakmi), vlcie hrdlo je hroza tam som sa vzdy bala....
Pre každého niečo iné, ale hovorí sa dosť o Vrakuni, zväčša len pre skupinu neprispôsobivých..
Neviem kde si počul o tej Dúbravke, to je srdcovka mnoho ľudí, a nemusia byť ani odtiaľ aby to tak pociťovali
Vrakuna asi tiez, ale vobec nie kvoli pentagonu a divnym typkom, ale ta SKURVENA VYJEBANA doprava, ze clovek sa v kolone dost kvalitne vyspi a ked sa prebudi, nepohol sa ani o centimeter, akurat ak kolesa sklzli z kopca.
Kebyze som 85 rocna babka a nikdy nikam nemusim, tak Vrakuna je top nahodou
Som z Dúbravky spod lesa, teraz bývam v Petržalke nad križovatkou a pracujem v Rači- na Rendezi a pochodeného mám toho dosť. Nikdy by som nechcela bývať vo Vrakuni, ani Podunajských Biskupiciach, na konci Rače a vo Vajnoroch, dokonca ani vzdialenejší Ružinov mi nie je až tak sympatický. Trávila som veľa času v Devínskej a sídlisko je ok, ale vzadu pri Volkswagene je to zlé. Také tie okrajové časti sú väčšinou obývané pofidérnymi ľuďmi, vadí mi Slovnaft, zložitá doprava, priemyselné zóny, čistička odpadových vôd, hluk električky. Vlastný byt hľadáme s frajerom v prednej Petržalke kvôli dostupnosti, hrádzi, zeleni. Zvažovali sme aj Dúbravku a Karlovu Ves, ale nie Dlhé diely kvôli nemožnému parkovaniu. Keby postavili tunel cez Karpaty do Rače, usadili by sme sa v Záhorskej Bystrici.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
@efyks ktore ulice patria pod staru dubravku cca?
Neviem kde si počul o tej Dúbravke, to je srdcovka mnoho ľudí, a nemusia byť ani odtiaľ aby to tak pociťovali
Vrakuna asi tiez, ale vobec nie kvoli pentagonu a divnym typkom, ale ta SKURVENA VYJEBANA doprava, ze clovek sa v kolone dost kvalitne vyspi a ked sa prebudi, nepohol sa ani o centimeter, akurat ak kolesa sklzli z kopca.
Kebyze som 85 rocna babka a nikdy nikam nemusim, tak Vrakuna je top nahodou