Mam o2 a mozem spokojne povedat, ze je to ten najhorsi operator akeho som kedy mal.. Vacsich diletantov som este nezazil.. Jedine pozitivum je nizka cena.
dneska som si chcel kúpiť nový iPhone, bol som vo všetkých troch predajniach a NIKDE NEMALI, v O2 nemali vôbec, v T-Mobile, že nemajú na sklade, a ani v celoslovenských skladoch a nevedia, kedy by mohli mať, Orange len na objednávku zo skladu, ak tam je, čo ale potrvá istú dobu.
asi to bude o2siet lebo mna ozaj stve ze t mobile strhne kredit ak ho neprevolam do isteho casu a nasledne si ho musim dobit a tam sa mi nacita strhnuti kredit kde je logika?to ma chcu akoze urgovat dokedy mam prevolat kredit co som si osobne ja kupil?
Ale tam nie sú vymenované všetky mobilné siete! Predsa Slovensko má: Orange, T-Mobile, O2, Nay Mobile, Tesco Mobile a ževraj má byť čoskoro aj Satro Mobile či také niečo Ale každý operátor je v niečom dobrý. Napr. taký Orange zaspal dobu a ponúka mobilný internet len s 2GB prenesených dáta O2 už ponúka aj neobmedzený, ale zase pomalší než v Orange a T-Mobile. Ak niekto zase využíva 3G sieť (napr. ako ja) tak vtedy je najlepší Orange lebo má najlepšie pokryté Slovensko, ale väčšine ľudí stači klasické 2G takže im stačí hocijaký operátor.
@wewo ano iPhone sa mi nepaci ako jedina vec od Apple, resp. aj shuffle sa mi nepacil. Ale proste iPhone ma sklamal, ale ktory iny telefon si mam kupit? iPhone je zly, a ostatne este horsie
@wewo@20 ano nemam prehlad, lebo mobily moc nesledujem, a ked sa v predajni opytam, tak co by ste mi odporucili, ked nemate ten iphone. Ona ze preco chcem iPhone, ja jej na to, lebo uz rok a pol mam, a chcem novy telefon. A ona, no ked mate iPhone a zvykli ste si, tak asi len iPhone... Oni fakt nie su schopni mi poradit...
neznášam operátorov s Orange-om nemám skúsenosti, ale reklamy neznášam...T-Mobile ... fuj, fuj, fuj, fuj, fuj .. ale musím ho používať ale tak majú pekné T-Centrum a T-neviemčo v meste také futuristické .. a O2 ... no keď už nič iné, má fakt dobré, ukľudňujúce a nedebilné reklamy inak len z počutia viem, že je dobrý..no naša rodinka neznáša novinky, tak O2 nám v najbližších x-milión rokov nehrozí
inak to už je aj Tescomobile?? V GB som to videl, ale to, že je to už aj tu...to si snáď robíte prdel ... už sa teším na Lidlmobile ... Skvelý nápad!
Mám Orange ale už mi skončila zmluva pred týždňom tak rozmýšľam nad O2 sa mi zdajú v dnešnej dobe najlepší. Orange ma už riadne sere svojím prístupom k zákazníkom a už ma nebaví sa tam chodiť hádať len kôli tomu že si myslia že sú naj lebo majú 70% ľudí či koľko
Jednoznacne O2! Ja som s nimi maximalne spokojny, ziadna viazanost, ziadne fixne programy, mam uplnu slobodu o volbe kolko prevolam a kolko zaplatim. Myslim si, ze volat za 0,09 Eura teda 9 centov za minutu do vsetkych sieti v SR a CR je maximalne dobra cena. Chodi ti to na fakturu ako normalny pausal len s tym rozdielom,ze ked idem na mesiac prec a nic nevolam, moj ucet za mobil je 0,0 euro
"O2 má s T-Mobilom do konca roku 2009 dohodnutý barring vo všetkých našich krajských mestách (Banská Bystrica, Bratislava, Košice, Nitra, Prešov, Trenčín, Trnava, Žilina). Po vyhodnotení barringu v Banskej Bystrici bude tento prechod len na sieť O2 pokračovať v Nitre a ďalších krajských mestách, zakončený bude najkomplikovanejšou Bratislavou. V ostatných častiach krajiny plánuje od začiatku O2 SK dlhodobo používať národný roaming spoločnosti T-Mobile. V tomto prípade sa práve ukazuje výhoda operátora, ktorý pri vstupe O2 na náš trh poskytol tretiemu operátorovi národný roaming - teda vlastnú sieť."
Akože nič proti tomu, že máte samé dobré skúsenosti s O2.... Ale počula som, že sú riadni klamári... Nasľubovali paušály dobre že nie zadarmo, a potom chodili ľuďom faktúry za 50 000 Sk... Ale neviem čo je na tom pravda... A podobné veci robí T-mobile s internetom...
Ja mám Orange kredit (a doma aj net). Je síce najdrahší, ale mám s ním dobré skúsenosti.
ja zvažujem. končí mi v Orange paušál, a síce som s nimi nikdy nemala zlú skúsenosť, čo sa týka služieb, aj podľa mňa zaspali dobu a tieto Vianočné akcie - to sa nedá ani nazvať akciami. A po druhé, sú drahí.
Tak že prejdem k O2, už som bola definitívne rozhodnutá, ale otvorila som O2 fórum a tam toľko negatívnych reakcií, ako človek nemôže v O2 nič vybaviť, lebo toto a toto... + keď som si brala net od O2, tak mi modem zháňali 3 týždne, pričom mal byť za 7 dní...
Takže ma to mierne pribrzdilo, ale kvôli cenám tam asi prestúpim...
Ja som s O2 skončil po tom ako som mal na karte vtedy ešte 700Sk a bol tam už nejakú dobu (O2 som až tak často nevyužíval) a zrazu mi prišla SMS, že som si mal obnoviť kredit a pretože som si ho neobnovil mi prepadol... Najlepšie na tom, že predtým mi ani raz neprišla SMS ako chodila u Orange, že si treba predĺžiť kredit... Tak po tomto som sa naštval a zahodil kartu O2 do zásuvky a neskôr aj prepadla lebo som si neobnovil kredit... Až neskôr som si uvedomil, že to mohol reklamovať, ale nechcelo sa mi doťahovať tak som sa na to vykašlal. Takže také skúsenosti s O2. T-Mobile som mal len krátko takže tam neviem a používam už asi 7 rokov Orange a som s ním spokojný a poušál nepotrebujem nakoľko nevolám vela a preto si vystačím s Orange Click.
@Adka279 Ich signál sa šíri cez O2, ale spravuje to Tesco tak isto v Nay... Nejde presne o rovnakú ponuku... Ide o čiastočne nevýhodnejšiu ponuku ak voláš kratšie ako minútu a o niečo vyhodnejšiu ak voláš viac nez minútu...
Keby si zákazníci O2 zobrali aspon raz do ruky kalkulačku, tak by zistili, že vôbec nevolajú lacnejšie. A minule som išiel okolo predajne O2 a tam nebol ani jeden zákazník! Pred Vianocami a nikto! Zato T-Mobile a Orange narvaný. Darmo, o darček k vianociam v podobe mobilu trebars aj za1,-€ sú zákazníci O2 ochudobnení.
@tommyhot hlavne ze O2 je spanielska, ale dobre (a ked uz sa chces bavit o americke vs. europske firmy, dam ti jeden priklad za vsetky=pozry co robi VW pre mesto v ktorom posobi(Bratislava), a USS pre "svoje mesto"(Kosice). pomozem ti, WV "robi" pre Bratislavu velke hovno. ani na zimni stadion neboly schopny dat ani Euro.
k O2, O2 je jeden velky podvod na ludoch, v reklame maju akoze vyhodne mobili, a vyhodne pausaly bez viazanosti, ale...je to jedne velke klamstvo. na zaciatku totis nielenze zaplatite nejaku"symbolicku" cenu za mobil, ale musite vyplatit dopredu!!! minimalne pol rok pausalu dopredu!!! ked som to minule pocital, tak vyslo mi ze tie mobili preplatite. skratka...lacnejsie by vas vyslo kupit ten mobil v obchode a k tomu nejaky easy.
T-mobile nekomentujem (aj celé ich služby a internet)
Orange - som mala, a som rada, že už nemám, pretože sú to tiež len zdieračske hovädá, vymýšlajú pofidérne paušály za "najvýhodnejšie" ceny ale tie hlavné veci okolo toho sa nikde nedozvieš a preplatíš tak X peňazí..
O2 - je nový, dovie čo sa z neho ešte vykluje, ale som s ním momentálne najspokojnejšia
t-mobile su špiny, mame účtovali za hovory ktoré boli vymyslené, a občas to bolo aj okolo 50euro (tých 50euro bolo zvlášť, plus nejakých 20 euro čo platí normálne)
@Nikeboy a povedal som snad niekde ze o2 je americka firma? Povedal som, ze take spolocnosti VOLAM americke firmy, so slovenskymi sposobmi..
USS okrem toho, ze zabranilo vzniku hladovej doliny v KE a okoli, este aj investovala do samotneho mesta.
"k O2, O2 je jeden velky podvod na ludoch, v reklame maju akoze vyhodne mobili, a vyhodne pausaly bez viazanosti, ale...je to jedne velke klamstvo. na zaciatku totis nielenze zaplatite nejaku"symbolicku" cenu za mobil, ale musite vyplatit dopredu!!! minimalne pol rok pausalu dopredu!!! ked som to minule pocital, tak vyslo mi ze tie mobili preplatite. skratka...lacnejsie by vas vyslo kupit ten mobil v obchode a k tomu nejaky easy."
Neviem ci mas o2 ale nemam ten pocit. Ja som akurat zaplatil zalohu 20 euro, ktoru mi po roku budu strhavat z faktury. Potom som este platil za prenos cisla z Tmobilu, ale to som platil do ruzovych panterov a kyslik mi postupne tie peniaze vracal vo fakturach. Podvodnici to nie su, ale neschopaci hej a riadni.
@Cocca-colla@45 Pobavilo ťa to asi preto, lebo si to nepochopila. Napísal som, že O2 je horšie v tom, že keď si prerátaš cenu za minutu volania pri paušaloch od T-Mobile, tak ti vyjde suma o dosť menšia ako platíš za minútu v O2, kde ti účtujú 0,13 €/min. Hneď ti zmizne úsmev z tváre, len si treba zobrať kalkulačku do ruky. Ty ale asi nevieš, čo to je, inak by si nebola v O2.
Prázdne predajne som spomenul len ako dôsledok toho, že zákazníci O2 si asi neberú paušály, a tým teda nemajú nárok na žiaden telefón. Ak si ho potom po čase náhodou musia ísť kúpiť niekam do predajne alebo na inzerát a prirátajú tú sumu za telefón k faktúram, ktoré im chodia, dostanú najdrahšie volania na Slovensku. Samozrejme, že aj táto skutočnosť robí z O2 slabšieho a horšieho operátora, čo sa týka služieb. Je to operátor pre jednoduchých ľudí, ktorí si nechcú namáhať hlavu nejakými podľa nich zložitými paušálmi a faktúrami.
Príklad?
T-Mobile základný(!!!) paušál podľa seba - vianočná akcia 1+1 (40+40min+mobil) za 9,90€
To znamená, že platíš za minútu volania 9,90 € : 80 min = 0,123 € aj s mobilom SE W395 v hodnote 120,-€ za 1,€
alebo
akcia 1+1+1+1 za 20,-€ : v nej máš 80 (alebo120) min do všetkých sietí + 6000min do T-mobile v špičke + telefón v hodnote 259,-€ (LG New Chocolate) 5ažko prerátať cenu za min. ale ak by si všetkých 6080 minút prevolala iba v T-Mobile, tak ťa minúta vyjde na 0,003€, čo je 40 krát lacnejšie ako O2, plus máš zadarmo mobil ta 8 tisíc korún.
Prečíta si to dobre, prerátaj a pochopíš možno o čom tu píšem.
@Stage mne absolútne nejde o paušály v T-mobile či ponuky mobilov. Ako "jednoduchý" človek (ktorým si ma nazval, alebo aspoň zaradil do takej kategórie) si viem zohnať mobil za lepšiu cenu a lepší ako mi ponúknu k hocijakému paušálu.
Okrem toho, aby bolo jasné, ja paušál nemám, kredit si dobíjam, lebo mi to tak viac vyhovuje. Napísala som, že som v O2 lebo mi to tak vyhovuje, priateľ má tiež O2 a nech voláme kolko chcem s povedzme s 10 € na mesiac mi ostanú ešte 2 minimálne (ak nerátam vianočné sms/mms zdarma).. T-mobile má výhodné akcie, čo sa týka rôznych vianočných "blbostí" a podobne.. ale sú to obyčajné svine, s ktorými má mnoho ľudí ktorých poznám zlé skúsenosti.
A ešte podotknem, ja som ti svoj príspevok napísala bez náznaku irónie, či pokusu vnucovať ti názor, takže ja tvoje narážky odignorujem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Mám Orange, ale myslím, že v poslednej dobe, to dosť ide O2...
No sranda
T-mobile ak ce pausal
orange sux
inak to už je aj Tescomobile?? V GB som to videl, ale to, že je to už aj tu...to si snáď robíte prdel ... už sa teším na Lidlmobile ... Skvelý nápad!
"O2 má s T-Mobilom do konca roku 2009 dohodnutý barring vo všetkých našich krajských mestách (Banská Bystrica, Bratislava, Košice, Nitra, Prešov, Trenčín, Trnava, Žilina). Po vyhodnotení barringu v Banskej Bystrici bude tento prechod len na sieť O2 pokračovať v Nitre a ďalších krajských mestách, zakončený bude najkomplikovanejšou Bratislavou. V ostatných častiach krajiny plánuje od začiatku O2 SK dlhodobo používať národný roaming spoločnosti T-Mobile. V tomto prípade sa práve ukazuje výhoda operátora, ktorý pri vstupe O2 na náš trh poskytol tretiemu operátorovi národný roaming - teda vlastnú sieť."
Ja mám Orange kredit (a doma aj net). Je síce najdrahší, ale mám s ním dobré skúsenosti.
Tak že prejdem k O2, už som bola definitívne rozhodnutá, ale otvorila som O2 fórum a tam toľko negatívnych reakcií, ako človek nemôže v O2 nič vybaviť, lebo toto a toto... + keď som si brala net od O2, tak mi modem zháňali 3 týždne, pričom mal byť za 7 dní...
Takže ma to mierne pribrzdilo, ale kvôli cenám tam asi prestúpim...
inak, orangutan mi nejak v ničom nevadil, akurát ma láka koncepcia kreditného paušálu s jednotnou cenou volania
alebo mobilná rybárska sieť
k O2, O2 je jeden velky podvod na ludoch, v reklame maju akoze vyhodne mobili, a vyhodne pausaly bez viazanosti, ale...je to jedne velke klamstvo. na zaciatku totis nielenze zaplatite nejaku"symbolicku" cenu za mobil, ale musite vyplatit dopredu!!! minimalne pol rok pausalu dopredu!!! ked som to minule pocital, tak vyslo mi ze tie mobili preplatite. skratka...lacnejsie by vas vyslo kupit ten mobil v obchode a k tomu nejaky easy.
Orange - som mala, a som rada, že už nemám, pretože sú to tiež len zdieračske hovädá, vymýšlajú pofidérne paušály za "najvýhodnejšie" ceny ale tie hlavné veci okolo toho sa nikde nedozvieš a preplatíš tak X peňazí..
O2 - je nový, dovie čo sa z neho ešte vykluje, ale som s ním momentálne najspokojnejšia
USS okrem toho, ze zabranilo vzniku hladovej doliny v KE a okoli, este aj investovala do samotneho mesta.
"k O2, O2 je jeden velky podvod na ludoch, v reklame maju akoze vyhodne mobili, a vyhodne pausaly bez viazanosti, ale...je to jedne velke klamstvo. na zaciatku totis nielenze zaplatite nejaku"symbolicku" cenu za mobil, ale musite vyplatit dopredu!!! minimalne pol rok pausalu dopredu!!! ked som to minule pocital, tak vyslo mi ze tie mobili preplatite. skratka...lacnejsie by vas vyslo kupit ten mobil v obchode a k tomu nejaky easy."
Neviem ci mas o2 ale nemam ten pocit. Ja som akurat zaplatil zalohu 20 euro, ktoru mi po roku budu strhavat z faktury. Potom som este platil za prenos cisla z Tmobilu, ale to som platil do ruzovych panterov a kyslik mi postupne tie peniaze vracal vo fakturach. Podvodnici to nie su, ale neschopaci hej a riadni.
zle som sa vyjadril.. tych 20 euro mi budu vracat odpoctom z faktury..
som pozeral ich letak, ktorii bol trocha starsiii. mohli to zmenit, ale kazdopadne ja som mal na mysli ked odnich beries novy mobil. nie cisto pausal.
Prázdne predajne som spomenul len ako dôsledok toho, že zákazníci O2 si asi neberú paušály, a tým teda nemajú nárok na žiaden telefón. Ak si ho potom po čase náhodou musia ísť kúpiť niekam do predajne alebo na inzerát a prirátajú tú sumu za telefón k faktúram, ktoré im chodia, dostanú najdrahšie volania na Slovensku. Samozrejme, že aj táto skutočnosť robí z O2 slabšieho a horšieho operátora, čo sa týka služieb. Je to operátor pre jednoduchých ľudí, ktorí si nechcú namáhať hlavu nejakými podľa nich zložitými paušálmi a faktúrami.
Príklad?
T-Mobile základný(!!!) paušál podľa seba - vianočná akcia 1+1 (40+40min+mobil) za 9,90€
To znamená, že platíš za minútu volania 9,90 € : 80 min = 0,123 € aj s mobilom SE W395 v hodnote 120,-€ za 1,€
alebo
akcia 1+1+1+1 za 20,-€ : v nej máš 80 (alebo120) min do všetkých sietí + 6000min do T-mobile v špičke + telefón v hodnote 259,-€ (LG New Chocolate) 5ažko prerátať cenu za min. ale ak by si všetkých 6080 minút prevolala iba v T-Mobile, tak ťa minúta vyjde na 0,003€, čo je 40 krát lacnejšie ako O2, plus máš zadarmo mobil ta 8 tisíc korún.
Prečíta si to dobre, prerátaj a pochopíš možno o čom tu píšem.
Okrem toho, aby bolo jasné, ja paušál nemám, kredit si dobíjam, lebo mi to tak viac vyhovuje. Napísala som, že som v O2 lebo mi to tak vyhovuje, priateľ má tiež O2 a nech voláme kolko chcem s povedzme s 10 € na mesiac mi ostanú ešte 2 minimálne (ak nerátam vianočné sms/mms zdarma).. T-mobile má výhodné akcie, čo sa týka rôznych vianočných "blbostí" a podobne.. ale sú to obyčajné svine, s ktorými má mnoho ľudí ktorých poznám zlé skúsenosti.
A ešte podotknem, ja som ti svoj príspevok napísala bez náznaku irónie, či pokusu vnucovať ti názor, takže ja tvoje narážky odignorujem.