Tak?.. Ako by ste chceli skončiť? Stať sa duchom a sledovať svojich najbližších? Žiť ďalší život? Ísť rovno do neba/pekla? Prevteliť sa do nejakého zvieraťa? Alebo chcete aby bolo nič, a jednoducho zaspíte? No? xDDD To som zvedavá ..
nejaký posmrtný život, niečo ako býva na DVD - "film s komentárom režiséra". kúpiť si ... nazvime to raj .... v raji pukance a sledovať svoj život a niekto by mi hovoril "vidíš ? tuto si to mal spraviť inak,tuto zas onak" a ja by som sa na tom smial a keď by som to dopozeral tak by som žil ten posmrtný život so všetkou tou dokonalosťou a noblesou
neviem, čo z toho by som si vybrala, ale tak čo by som určite chcela, prežiť svoj život zas...so všetkým čo som prežila a prežijem, či je to zlé alebo dobré
Ja by som to nechal na svojom JA, až by bolo rozhodovanie v priamom prenose, bo fčuľ som príliš zaťažený, tým, čo nazývame hrdo "realita" v dôsledku čoho si nevidíme ďalej od nosa. Aj tak je to všetko čo žijeme iba film. My ako takí neexistujeme. Toto nie je realita.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Chuchvalec