podla mňa je krásne ako si to tu celé kazíme a špatíme ,vedieme do záhuby.. to je krásne..všade cigáni a ich osady ,skládky odpadov a najnovšie kanadania čo chcu ťažíť uránovú rudu len tak za špinavé ponožky .. je to nádherné keď lesy alebo len parky sa ničia pre obchodné centrá,fabriky.. úžasné ..
"Nech sa stane cokolvek,"povedala"nic to nemeni na jednej veci.Ak som princezná v handrach,mozem byt princeznou vo svojom vnutri.Je lahke byt princeznou v satach zo zlata,ale je ovela vacsim vitaztvom byt princeznou tak,ze o tom nikto nevie."
v prírode vôbec...naša SR má skutočne čo ponúknuť...škoda len, že to všetko riadia takí ,,inteligenti,,akými sú ľudia v parlemente....dalo by sa veľa poriešiť- aj čo sa Rómov týka, skládok, znečisťovania...fakt škoda...
no to máš pravdu, raz sa ma jedna predávačka spýtala ,,Where you from,,? najprv som bola ako vymletá....) ved´ v škole nás to učia inač a potom som jeje vysvetlile, že zo SR ona hlúpo pritakávala...tak som začala s tým, že niekedy dávno sme boli jednou rep. spolu s Českom...ani to však nevedela zaradiť... tak som to vzdala... ale hlavná vec, že po vstupe do EU o nás budú vedieť viac...ta nefiem ?nefiem?
najkrajsie su vysoke alebo nizke tatry...nizke-oblast myto pod dumierom,bystra a chopok,tam je super klud a niesu tam ziadny namysleny ludia ako v mestach..a vo vysokych tatrach je trochu rusnejsie ale turisti boli,budu a su priatelky.hlavne rusi!a smokovec je uplne super,..aj skalnate,uplne vsetko v tatrach..no nie?
hmm vstupom do Eu a to si musim zaklopat sa stala aspon jedna dobra vec ..zdravotnictvo ma ovela vazsiu uroven ako predtym aspon tak(ale tie poplatky k lekarovi mi sice prekazaju ale na druhej strane je vdaka nim menej blicerov
s tým vstupom...aj án ale v prvom rade by mali ľudia flipovať na dnašou úrovňou vzdelania-školstva, lekárstva...a nie na pí*****ch ako je výstavba divadla...skutočne sú ak oblbí, ved´ všetko sa odvýja od vedomostí-trebala by ešte jedného pána Šťúra
vzdy som vyhlad na Tatry bral ako samozrejmost a teraz mi chyba...a nie len to...moznost hocikedy ist elektrickou niekam na pleso je uzasna vec...nie ako na tunak na ostrove
sme boli tento rok na vylete v Terchovej, ak chcete dobrodruuuuuuzstvo, tak tam bezte, takmer istota ze nebudete vediet zist dole spravnou cestou, priipadne zabludite ..good luck !!
dakedy som cez Zdiar chodil 3 razy do tyzdna...tam a spat...keby tam boli trochu lepsi ludia, tak by sa to aj dalo...ale aj medzi nimi sa najdu taki, co za to stoja...tolko odo mna regards to Zdiar
asi pred rokom ked som nechodila na turisticky kruzok som mala predstavu o slovensku ze je to fakt pekna krajina az na tie veci co sa tyka romov odpadu atd...Teraz ked som pobehala par veci ktore na Slovensku su neni moc zname ako napr. Udica som zistila ze len priroda v okoli P.B je nadherna tak aka krasna musi byt v nizkych alebo vysokych tatrach, kde sa mi fakt strasne paci az na niektore rozpradajuce sa hotely takze taha ma tu vela veci nadherne su martinske hole tiez kysuce a chcela by som ist pozriet do pienin
Ja mam najradsej Velku a Malu Fatru, asi to bude tym ze som tu doma a poznam to tu najlepsie. Tatry su tiez krásne, ale na mna moc vysoké a ostré...Uplne najradsej mam Borisov a okolie takze u mna je naj Velka Fatra...
vsade je gut ale nemohol by som byvat niekde kde su neni hory... Ja potrebujem te pocik ked sa pozrem z okna a na kazdu stranu niaka hora je to nadhera... ale pustime si vsetci music -- v dolinaaaaach
Najkajšie miesto na Slovenku sú Tatry, konkrétne západné - Roháče. A samozrejme Malofatranský Kľak - skala. Odporúčam sa tam ísť pozrieť, ale nesrať poza kríčky.
Aj ked zijem na vychode,kde je tiez krasne,ale nastvila som banskobystricky kraj a ten sa mi zda taky krasny,ze v mojom srdci je povazany za najkrajsiu oblast Slovenska
No mne sa z miest najviac páčia moje rodné, zlatučké Košice.. a čo sa týka prírody ako takej tak Tatry nemajú chybu a Zemplínska Šírava je super. Tam sa naozaj cítim ako pri mori heh
To HUSKY : nic si z toho nerob, ze Uk nevie o SVK..dokonca aj nasi susedia Cesi nevedia o Slovensku dokopy nic..oni si myslia, ze iba Blava a Vysoke Tatry...nic viac...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
Frances Hodgsonova Burnettova:
Mala princezna
zarucene
vzdy som vyhlad na Tatry bral ako samozrejmost a teraz mi chyba...a nie len to...moznost hocikedy ist elektrickou niekam na pleso je uzasna vec...nie ako na tunak na ostrove
» www.greenpeace.sk/campaigns/story...
Internetový obchod. Predaj tattoo a piercing potrieb a šperkov.
www.tattoo-piercing.sk
Pokračujem cez tatry ako nízke tak vysoké ale i roháče, spiš ako taký... proste väčšina Slovenska je ozaj prekrásna a oplatí sa objavovať