no ano som zabudla este na Sims ... no us ma to prestava trosku bavit lebo som mala setky casti aa us nuda aa GTA ties proste ja mam rada vsetky hry okrem vojnovych no
Co tak Supaplex? to bola kultova hra, ci Prehistorik, ale inak ja Uznavam Half-Life seriu a samozrjme Warcraft seriu, Od W1 az po WoW, lebo su to hry, ktore maju pribeh a clovek pri nich nema pocit, ze robi stale to iste dookola, tak ako sa mi to stavalo pri CS-ku, Simse najma a Fife, ci NHL Aj GTA SA sa dalo pribehovo
Njalepsie hry su tie, ktore maju dej, robit to iste dookola sa mi nechce proste
navrhujem zenske komentare ignorovat lebo inak nam vynde ze najoblubenejsia je hra sims2 a suhlasim s @fragile. a planescape: torment... okrem toho este hry zo serie final fantasy (VIII, XI, a seria half life
Najviac ma ale baví GTA 4, Audiosurf (to je skôr taka blbina), séria Call Of Duty, z online hier jedine Battlefield 2 a najnovšie ma milo prekvapilo demo Tom Clancys H.A.W.X
Hry už hrávam menej, niekedy to bolo iné, na PC som nerobieval skoro nič iné ako hral hry.
Teraz hrávam hry tak možno 4 hod týždenne, skôr tak na oddych, kde nemusím rozmýšlať, ale odreagovať sa.
half life je u mňa to naj. Ďalej Mirror's Edge, Fear: extraction point(áno, správne lebo mal o veľa strašidelnejšiu atmosféru ako fear 2 ktorý bol perfektný zas v grafike a efektoch)
Zo závodných určite racedriver GRID (sto krát lepšie ako NFS ktoré sa už len zhoršuje) či poprípade Flatout.
Športové hry ako fifa nhl a pod úplne odmietam hrať pretože v '09 sa nezmenilo nič len súpisky týmov ale grafika sa nezlepšila skoro o nič.
Z mini hier je to jedinečný a už spomenutý World of Goo.
Zo starých hier prince of perzia či o niečo novšie veľmi málo známe Bermuda syndrome.
Hry ako sims, postal, gta či rpg-čka sú mi ukradnuté, pretože ma nebavia. Nie že by boli slabé ale u mňa je to len zábavka na týždeň a potom zmazať. To je asi všetko
urcite seria GTA patri medzi legendy, az na GTA4
milo ma prekvapila seria Call of Duty
a z tych novsich pravdepodobne Dead Space - perfektna atmosfera, a zaujimavy koncept Crysis
To je blbosť písať, ktorá hra je naj, bo to záleži od štýlu hry, ktorý preferujeme .Ja už hry moc nehrávam ale tak medzi hry, ktoré ma zaujali patri Mafia, ďalej POLDA 1-5, kedysi keď som bol hrával psone tak mi behal mráz po chrbte z Residenta Evila teraz dám viac prednosť Call of Cthulhu. Ale zasa určite ani nezabudnem na hrávanie starých hier na sege kedy sa mi dané hry javili naj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
za rok 2008 Fallout 3
a postal 2 je totalna sprostost...
Njalepsie hry su tie, ktore maju dej, robit to iste dookola sa mi nechce proste
ale uz som to asi pol roka nehrala sa musim priznat... mala by som to napravit
p.s. NHL09 podľa mňa nič moc, oproti 08 toho veľa nezmenili (len ten Be a pro mode)
Sacred 2 - Fallen Angel
Burnout(TM) Paradise The Ultimate Box
F.E.A.R. 2 - Project Origin
Dungeon Lords Collector's Edition
Diablo 2 The Lords Of Destruction
to su asi take naj...ziadne gta, fifa, nhl a podobne sprostosti...
Najviac ma ale baví GTA 4, Audiosurf (to je skôr taka blbina), séria Call Of Duty, z online hier jedine Battlefield 2 a najnovšie ma milo prekvapilo demo Tom Clancys H.A.W.X
Hry už hrávam menej, niekedy to bolo iné, na PC som nerobieval skoro nič iné ako hral hry.
Teraz hrávam hry tak možno 4 hod týždenne, skôr tak na oddych, kde nemusím rozmýšlať, ale odreagovať sa.
Zo závodných určite racedriver GRID (sto krát lepšie ako NFS ktoré sa už len zhoršuje) či poprípade Flatout.
Športové hry ako fifa nhl a pod úplne odmietam hrať pretože v '09 sa nezmenilo nič len súpisky týmov ale grafika sa nezlepšila skoro o nič.
Z mini hier je to jedinečný a už spomenutý World of Goo.
Zo starých hier prince of perzia či o niečo novšie veľmi málo známe Bermuda syndrome.
Hry ako sims, postal, gta či rpg-čka sú mi ukradnuté, pretože ma nebavia. Nie že by boli slabé ale u mňa je to len zábavka na týždeň a potom zmazať. To je asi všetko
milo ma prekvapila seria Call of Duty
a z tych novsich pravdepodobne Dead Space - perfektna atmosfera, a zaujimavy koncept Crysis