napriklad ked vidim nejake zive vystupenie Lady Gaga, sa mi tisnu slzy do oci, ale preto, ze je taka uzasna, nezvyknem plakat kvoli zlej nalade, skor sa viem nastvat poriadne
ale nerozplačú, plakať už príliš neviem, len keby som vedel tak by mali ten efekt, a nepúšťam si ich príliš, obvykle sa nepotrebujem snažiť aby mi zlá nálada vydržala.
@momoglamorous veľa nás tu nie je ešte tuším @romanzkrajinyx je little monster bola som cca pred 2 rokmi v Budapešti, bol to jeden z najkrajších dní v mojom živote mother monster mala taký pekný príhovor vtedy
@gagrr romana poznam, uz sme kamosi wow, zavidim...skoda, ze nebude aj na SR
ona je aj uzasna osobnost, nie len spevacka a umelkyna, mam ju hrozne rada ako cloveka, vzdy ma inspirovala a ked mi nie je najlepsie a spomeniem si na jej slova/citaty alebo si pustim jej hudbu, hned sa citim dobre
@momoglamorous išla by som ešte raz, mohla by niekedy zavítať aj do BA mne sa na nej najviac páči to, že je proste iná... a čím ďalej, tým viac ma inšpiruje
One republic sa celkom často nachádzal v mojom živote, keď som bola komplet na sračky - toto leto mi to hralo nonstop. Teda. Prvý a druhý letný mesiac.
takych je vela...evanescence hello,alebo avril when youre gone ked vidim aj klip.alebo katy perry thinking of you,titanic samozrejme,lana del ray- dark paradise
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
ale tomuto sa to zvykne občas podariť
ale nerozplačú, plakať už príliš neviem, len keby som vedel tak by mali ten efekt, a nepúšťam si ich príliš, obvykle sa nepotrebujem snažiť aby mi zlá nálada vydržala.
Evanescence - My Immortal
Foo Fighters - Let It Die
Lykke Li - Possibility
potom eśte asi približne dve hodiny som v piči
ona je aj uzasna osobnost, nie len spevacka a umelkyna, mam ju hrozne rada ako cloveka, vzdy ma inspirovala a ked mi nie je najlepsie a spomeniem si na jej slova/citaty alebo si pustim jej hudbu, hned sa citim dobre
One republic sa celkom často nachádzal v mojom živote, keď som bola komplet na sračky - toto leto mi to hralo nonstop. Teda. Prvý a druhý letný mesiac.
Lebo... všetci klamú, klamú, klamú.
Kôli textu.
all along- kid kudi
OT, toto tu
ale nie plakat, skor taka melancholicka nalada ma chyti.
Aj x mesiacov po rozchode...
filip
tiež ma dokáže gaga rozplakať..pri tých jej príhovoroch..ach
@gagrr á nezabudla
The Fray - Be Still.
Bon Iver & St. Vincent - Roslyn.
The Goo Goo Dolls - Iris.
Dustin O'Halloran - We Move Lightly.
One Republic - All This Time.
Florence and The Machine -Never Let Me Go.
Evanescence - Lithium.
Royksopp - Royksopp Forever
Kelly Clarskon - Cry (Glee Cover)
The Fray - How To Save A Life
Robyn - Dancing On My Own
Bullet For My Valentine - All These Things I Hate
Scorpions - Still Loving You
Hurts - The Water
.
.
.
And shall I wake from dreams for the glory of nothing?
To love is to lose, and to lose is to die.
napr. ale to mi musi byt fakt ze zle aby na mna nejaky song mal taky ucinok...
vždy.
Paul Charlier & Paula Arundell - Song to the Siren
Within Temptation - Memories
Nirvana - Sad
atď., je ich viac..
alebo Floydi, je ich viacej
ale to možno len kvôli kontextu, a hlavne tá prvá polminúta, či koľko
a
hm, na garbage som si už dlho nespomenul...
alebo
...