z tych moznosti nothing, ale inac by som tam dal aspon 5 inych, ktore su najlepsie, napr. the unforgiven, turn the page, welcome home..., wherever i may roam a ine..
Zaujímalo by ma, aké myšlienkové pochody viedli zakladateľa k výberu takýchto možností. Je pekné, že si chcel možno vybrať komerčne menej známe skladby, prečo si tam ale potom zaradil aj komerčne hádam najznámejšiu, za ktorú pochopiteľne každý zahlasuje, a jednu, ktorú ani pôvodne nezložili oni.
@20 samozrejme. som zvedava, co by tvrdili, keby si vypoculi celu diskografiu a zistili by, ze Nothing vobec nie je ich styl. Cest vynimkam, ktore poznaju aj ine albumy a pesnicky od Metallicy a stale tvrdia, ze Nothing je najlepsia.
@hnisavica neznáme? ale prosím ťa...niekto si stiahol album Garage Inc. a vymenoval sem pesničky, ktore na nom uvidel, strcil zopar znamych, ktore pozna len z rozpravania mezomusa (preto asi MOTHERS) a zalozil anketu. navyse s nazvom pesnicky OD Metallicy.
NEM a este vela inych, fade to black, one, whiskey in the JAR, master of puppets, battery, enter sandman, of wolf and man, memory remains, welcome home, ride the ligtening, ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
Inac najviac asi "One"
@3 aj ja by som tam hodila ešte The unforgiven
a milujem ludi, ktori poculi v radiu akurat tak Nothing else matters a AUTOMATICKY je to ich najoblubenejsia pesnicka.
jebne ma hned tu na mieste!!!
Ale inak Carpe Diem
ja mám najradšej od nich Fade to black...