dakedy robila akú takú hudbu, pamätám si pár rokov dozadu keď som na mtv počula Pon De Replay a bola som unesená, teraz som celkom sklamaná, ale keby som si mala z tohto teda vybrať, tak Diamonds...
a potom ešte What´s My Name, Only Girl in the World,Live Your Life, Disturbia, Shut Up and Drive,S&M tie všetky narovnako.. som šokovaný koľko pesničiek od nej poznám/mám rád
Všetky pesničky od nej sú tak strašne otravné, že by som najradšej rozmlátila rádio každý krát, čo ju počujem >_<
Človek si povie: ,,tak teraz dosiahla vrchol otravnosti, žiadna iná pesnička doteraz nebola tak na nervy lezúca, toto už neprekoná!" ....ale ona to spraví zas... a zas... a zas...
Tých je úplne mega veľa. Máloktoré nemám od nej rada. Ale Pon de replay je skoro také zlé ako jej nový album. V oboch príliš nevynikol jej hlas tak ako sa mi páči najviac.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
páči sa mi od nej len Fly.
a potom ešte What´s My Name, Only Girl in the World,Live Your Life, Disturbia, Shut Up and Drive,S&M tie všetky narovnako.. som šokovaný koľko pesničiek od nej poznám/mám rád
ale určite nie to nové Diamonds (blee)
Človek si povie: ,,tak teraz dosiahla vrchol otravnosti, žiadna iná pesnička doteraz nebola tak na nervy lezúca, toto už neprekoná!" ....ale ona to spraví zas... a zas... a zas...