mne žiadna ... hudba ma nestimuluje vo vnímaní, alebo mojom psychickom stave ... Proste ju rada počúvam, ale nedá sa povedať žeby ma nejak extra ovplyvňovala
Slipknot - Snuff ... v jednej strašnej depresií, keď som myslela už len na koniec ... videla som pred očami všetky chvíle môjho života ... tie najkrajšie ... a všetky tie najsilnejšie ... počúvala som ju ale niekoľko hodín dokola ... a priviedla ma naspäť k zdravému úsudku ... a na všetko som sa začala pozerať s chladnejšou hlavou .... inak za bežného počúvania ma vie dostať aj do depky, keď sa mi zas začnú premietať tie spomienky ... pre mňa je to najsilnejšia a najdokonalejšia pesnička na svete ... a už si to myslím nejaký ten rôčik
neviem ani ako ma to napadlo ... a ako som sa k takej " vtipnej " myšlienke dostala ale proste ,,ked ona dokáže žiť a spievať s odtrhnutou hlavou prečo ja by som nezvládla....."
doteraz nechápem,ako ma taká kktina napadla ... no ale díky zato
gnr. uplne si pamatam situaciu ako som sla s mizenou fakt ze mizernou naladou od kamarata domov a som si to pustila a preslo ma to kym som prisla domov zase som mala chut normalne dalej fungovat a nevykaslat sa na vsetko. neviem mne ich pesnicky dost pomahaju
@decay - ja viem, že to možno vyznie ako, že som psychopat ale tá pesnička = môj život ... proste to je viac ako pesnička pre mňa .. a z hľadiska hudobného má dokonalý text, skvelú melódiu a Corey to vie tak precítiť, že sa ti až zaryje do kosti .... ♥
@decay práve je to tu zas ... počúvam ju asi hodinu ... a zas mi pomáha ... proste neviem ako ale cítim z nej brutálnu silu .... už si pripadám ako psychopat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
táto mi dosť často zvykla pomáhať
neviem ani ako ma to napadlo ... a ako som sa k takej " vtipnej " myšlienke dostala ale proste ,,ked ona dokáže žiť a spievať s odtrhnutou hlavou prečo ja by som nezvládla....."
doteraz nechápem,ako ma taká kktina napadla ... no ale díky zato
keď mám strašnú depresiu.