@Pernik nuz popravde moja prva reakcia nebola pekna ... teda mohol som ju napisat bez problemov bez nadavok a vysla by `menej uboho` ... ale aj tak to nezmeni nic na fakte ze takyto lacny trapas ako Profesionali dostal hlupych ludi pri televiznych prijmacoch rovnako, ako lacne telenovely z ktovieakych rozvojovych krajin ... Samotny serial ako aj `herci` v nom ma naplnaju zalostnou bezmocnostou, na ktoru som sice tu na slovensku uz aj pomaly zvyknuty. Vidiet tam stareho Kronera bol prvotny sok, ktory ma utvrdil v nazore, ze zarobit na hlupych slovakoch na starobu nieje najhorsi napad, tak komerciou zaplnime nejaky ten dalsi svetly kut v sledovacom case nejakej reklamami preplnenej televizie....
@Pernik nazov sitcom pre Profesionalov je tak vystizne ako nazvat sitcomom Esmeraldu. Je to lacny spas - je to telenovela (tento nazov sa ujal u laikov ako vyraz vyjadrujuci lacny romanticky serial, ale vec sa ma tak ze romanticky byt nemusi - ide v podstate o teleroman)... A tato telenova ma ide totalne rozobrat uz len tym, ze ma tolko fanusikov na slovensku. Nechapem to. Ja som si pozrel cca 5 casti (viac-menej som musel) a poviem ti jednu vec. Viem co je to kvalita a humor, filmov som videl viac nez pozehnane a tak isto aj serialov a sitcomov... A toto nema nic, co by ma udrzalo pred telviznou obrazovkou. Ani raz som sa nezasmial, o kvalite nema zmysel rozpravat - samotna zvucka uz nieco povie. Skus si pozriet The Bing Bang Theory - to je sice americky, ale sitcom - a staci ze si do youtube zadas a najdes iba UVODNU ZNELKU. Len to skus. TOTO JE SITCOM
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Profesionáli ani mna spočiatku veľmi neoslovili, ale potom sa mi zapáčili...
Tak sa radšej zdržím komentára.
..krot sa prosim... prehanas
Je to normálny slovenský sitcom, jeden z vydarenejších, na západe sa takéto veci robia pravidelne, nejde tam o nič iné len o zábavu.
Pane bože WAKE UP...