ja s nimi pracujem a mám pociť, že som "vycucana" do všetkých smerov..nič nestíham..zaspávam už od tretej poobede :/ ale su úžastny vedia si to, čo pre nich robíme vážiť...skutočne vážiť
keď ste unavení po práci fyzicky tak sa z toho vyspíte a ešte aj s tým úžasným pocitom unavenosti že jo dnes som toho veľa spravil, ale ak vás v práci niekto/ niečo vyčerpáva psychicky ešte dlho sa z toho budete vyspávať...
ludia treba si uvedomit zakladnu vec. že fyzickú prácu by mali robit ludia ktorý sú nanus tvorený a psychickú tý ktorý su zase psychicky natom dobre...
A podlamna rovnako... kdo napíše že len psychická tak nerobil ešte fyzicky. Robiť v bani a pod. Mne stačilo ekd som robil v lete na stavbe a to som robil len meesiac. Sˇice si nato clovek zvykne ale aj tka je to kurva námaha. Ja som spával od 4 poobede do 5 rana ...
Detoo aj naopak ... kto tvrdí že psychická je lahká tak nerobil z ludmi každému yvsvetlovať 5x to isté .... stacilo mi ked som mal tyzdennú akciu zo seniormi ymslel som že vybuchnem... ked som prisiel domov to bola forma zase inej únavy...
moja mama robi v detskom domove, sice tam nie su take postihnute deti ale je tam vela takych ktore maju dost velke poruchy spravania a ja by som napriklad uz ani toto nevedela robit.. treba mat ten spravny pristup k takym ludom
čo sa týka postihnutých detí myslím si, že ak má človek k ním vzťah, tak je práca s nimi radosť, lebo oni sa chcú zlepšovať, spolupracujú a človek vidí výsledky svojej práce.
skôr je ťažšie pracovať s bežnými žiakmi alebo napríklad s deťmi v detských domovoch, lebo veľa detí má dnes poruchy správania, ich správanie je ovplyvnené tým, že majú problémy v rodinách a podobne a veľa detí vôbec nerešpektuje dospelého a nespolupracujú, hoci im chce ten dospelý len dobre.
manualne by som sice uz nikdy v zivote nepracoval, ale pracovat hlavou je podla mna aj tak podstatne vycerpavajucejsie... a nie s postihnutymi detmi by som nepracoval, nie som charita..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
A podlamna rovnako... kdo napíše že len psychická tak nerobil ešte fyzicky. Robiť v bani a pod. Mne stačilo ekd som robil v lete na stavbe a to som robil len meesiac. Sˇice si nato clovek zvykne ale aj tka je to kurva námaha. Ja som spával od 4 poobede do 5 rana ...
Detoo aj naopak ... kto tvrdí že psychická je lahká tak nerobil z ludmi každému yvsvetlovať 5x to isté .... stacilo mi ked som mal tyzdennú akciu zo seniormi ymslel som že vybuchnem... ked som prisiel domov to bola forma zase inej únavy...
Nemám rada deti, neviem s nimi zaobchádzať, a k nezmernému prekvapeniu dr. psychiatričky nemám potrebu nezištne pomáhať.
skôr je ťažšie pracovať s bežnými žiakmi alebo napríklad s deťmi v detských domovoch, lebo veľa detí má dnes poruchy správania, ich správanie je ovplyvnené tým, že majú problémy v rodinách a podobne a veľa detí vôbec nerešpektuje dospelého a nespolupracujú, hoci im chce ten dospelý len dobre.