smatanová mala kedysi fajn veci, napr tam kde sa dnes neumiera ale to, co produkuje teraz je hroza. kirschner sa tiez zivi len zo starych veci, prednu neznasam takze vychadza knechtova a aj ta cirova sa asi umiestni podla mna
kirschnerová je výborná. "za ten song pokoj v duši?" áno, za ten. aj za svoju ostatnú tvorbu. a za vynikajúce, vynikajúce koncerty. je to speváčka, ktorá na pódiu ako jedna z mála netlačí tak, že sa ide posrať. keď som bola na jej koncerte, vládla tam neskutočná pohoda, taký klídek
ale na našom zadubenom slovensku vyhrá ukričaná knechtová alebo už okukaná smatanová. a samozrejme, že sa umiestni aj marika gombitová, ktorú svet nevidel dlhé roky a nič od nej nejde. (ja proti nej nič nemám, ale toto je zadubený slovenský prístup. a preto naša mainstreamová scéna vyzerá tak, ako vyzerá)
takže slávika si vezme knechtová, elán, desmod, smatanová, objav roka bude čírová a mohol byto zaklincovať hit roka v podobe lovesongu tisícročia. Desmod a ich Vyrobená pre mňa!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Smatanovú nemôžem ani cítiť
Čírová mi pripomína zlé životné obdobie
Kirschner? To len za song Pokoj v duši a dosť? Sotva...
Predná - Tá je fajn, ale tiež tento rok až tak nezaujala...
Neviem, kto by mal vyhrať
ale na našom zadubenom slovensku vyhrá ukričaná knechtová alebo už okukaná smatanová. a samozrejme, že sa umiestni aj marika gombitová, ktorú svet nevidel dlhé roky a nič od nej nejde. (ja proti nej nič nemám, ale toto je zadubený slovenský prístup. a preto naša mainstreamová scéna vyzerá tak, ako vyzerá)
takže slávika si vezme knechtová, elán, desmod, smatanová, objav roka bude čírová a mohol byto zaklincovať hit roka v podobe lovesongu tisícročia. Desmod a ich Vyrobená pre mňa!