to je podla vás vážne horšie šukať človeka (pedofilia ako taka nemusi znamenať že šukate decko do 10 rokov ale kludne 50 rocny na 18 rocnu je tiež pedofilia) ako šukať mrtvolu alebo nejakho psa ? ......
@jemino ten príklad, čo si uviedol ani zďaleka nie je pedofília Pedofila vzrušujú malé, zväčša ešte "nevyvinuté" deti, čiže tie, kt. ešte napr. nie sú v puberte
Osobne si myslím, že sú nechutné a hrozné všetky.
Na rovnakom mieste sú aj pedofília,aj nekrofília a aj zoofília. Fuj. Humus. A gerontofília...to je tiež pre silné žalúdky..
ale na druhej strane ti ludia za to nemozu. Pedofilia, takisto ako rozne ine uchylky, je choroba. A ludia niekedy za svoje choroby nemozu. Nech to nevyznieva, ze nic proti nim nemam, prave naopak. som za to, aby pedofilov zatvarali do liecebni na velmi velmi velmi dlhu dobu. No teraz si nie som ista, ci sa daju taketo choroby uplne vyliecit. Ale liecit to treba. Takyto zazitok moze nechat v dietatu traumu do konca zivota.
Pyropubizmus: Veľmi vzácna praktika, ktorú väčšina žien odmieta. Prebieha tak, že muž tesne pred svojím vyvrcholením vytiahne penis z pošvy a zapalovačom zapáli partnerkino ochlpenie. Cieľom je uhasiť šlahajúce plamene silným vystrekom semena.
Tergomastia: Sexuálne ukajenie lúpaním spálenej kože druhej osobe.
@nzch na obranu pedofilov? Na pedofílii nie je nič ospravedlniteľné. Tá stránka vyznieva akoby hlásala, že pedofília je dobrá. Nie je však normálne, že človeka vzrušujú malé deti.
U praktizujúceho pedofila je to ozaj dosť závažné, to sa asi bude dať nazvať najhorším ...
Na zoofílii bude horšie to, že sa to moc riešiť ani nedá a zrejme to bude aj frekventovanejšie ...
A nemyslím, že by nekrofili alebo gerontofili zvykli páchať nejaké škody ...
Ale podľa mňa je hlavne dôležité si uvedomiť, že nebude niekto j****tý, alebo zrelý na rezanie nožom len kvôli (závažnej) úchylke, ak ten človek nerobí hlúposti, tak je jeho stav skôr poľutovaniahodný ako opovrhntiahodný
kazdopadne ten argument pri nekrofilii, ze mrtvolam to vadit nebude, mi nepripada dobry. netreba totiz zabudat na to, kolko masovych vrahov malo nabeh na nekrofiliu a prave kvoli tomu zabijali, uchovavali si mrtve tela doma a robili rozne nemile veci. cize az tak jednoznacne to nebude.
aha a este som chcel povedat, ze ten dahmerov pripad je tak hrozny aj preto, ze sa do jeho uchylkovej vybavy pridal aj kanibalizmus. (ale na veci to nic nemeni, ci tie tela stvrtil a pojedal alebo nie, pohlavny styk s nimi vacsinou mal tak ci tak).
Zas musim uznať, že zoofíliu možno odszudzujem viac ako pedofíliu. Pedofili sú chorí (nezastávam sa ich ! (blee) ) a dieťaťu by neublížili. Ublížili by im iba pedofilní DEVIANTI. teda musí byť prítomná aj nejaká deviácia aby pedofil chcel decku ublížiť.
Lenže zoofil to úbohé zviera mrzačí "sexom" s ním a to je extrémne zvrátené podla mňa.
@Nzch to rovnako mozme povedat ze chudak zoofil, pritahuju ho zvierata, on za to nemoze, a aj chudak nekrofil, pritahuju ho mrtvolky, ani o za to nemoze, ked chces obranovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
ale aj ostatní. takí geronťáci mi pripadajú tiež dosť zvrátení :-!
a na obranu pedofilov:
» pedofilia.szm.sk/pedophilia_sk.h...
ako môže vlastne niekto také dačo....
a áno, je to určite horšie keď ti nejaký vyjebanec znásilný decko ako keď ti ošuká psa...
ale samozrejme aj to je hrozne...
Osobne si myslím, že sú nechutné a hrozné všetky.
Na rovnakom mieste sú aj pedofília,aj nekrofília a aj zoofília. Fuj. Humus. A gerontofília...to je tiež pre silné žalúdky..
Je to hnusne, chore a zvratene.
ale na druhej strane ti ludia za to nemozu. Pedofilia, takisto ako rozne ine uchylky, je choroba. A ludia niekedy za svoje choroby nemozu. Nech to nevyznieva, ze nic proti nim nemam, prave naopak. som za to, aby pedofilov zatvarali do liecebni na velmi velmi velmi dlhu dobu. No teraz si nie som ista, ci sa daju taketo choroby uplne vyliecit. Ale liecit to treba. Takyto zazitok moze nechat v dietatu traumu do konca zivota.
je to choré... všetky uvedene su hnusne a nikdy sa nechcem s nicim takym stretnut...
Tergomastia: Sexuálne ukajenie lúpaním spálenej kože druhej osobe.
ale inak pedofilia
ale k téme a seriózne - všetkým pedofilom povinne surovo odrezať všetko čo majú dole...jednoducho vziať nôž a šmik-šmak.
jebnutí to ľudia.
Na zoofílii bude horšie to, že sa to moc riešiť ani nedá a zrejme to bude aj frekventovanejšie ...
A nemyslím, že by nekrofili alebo gerontofili zvykli páchať nejaké škody ...
Ale podľa mňa je hlavne dôležité si uvedomiť, že nebude niekto j****tý, alebo zrelý na rezanie nožom len kvôli (závažnej) úchylke, ak ten človek nerobí hlúposti, tak je jeho stav skôr poľutovaniahodný ako opovrhntiahodný
kazdopadne ten argument pri nekrofilii, ze mrtvolam to vadit nebude, mi nepripada dobry. netreba totiz zabudat na to, kolko masovych vrahov malo nabeh na nekrofiliu a prave kvoli tomu zabijali, uchovavali si mrtve tela doma a robili rozne nemile veci. cize az tak jednoznacne to nebude.
» www.mangelcrusties.sk/index.php?menu=...
naozaj nikomu neublizil?
Som ticho
statistiku o tom, kolko nekrofilov zabija a kolkym staci vykopat nejaku mrcinu, nemam.
Lenže zoofil to úbohé zviera mrzačí "sexom" s ním a to je extrémne zvrátené podla mňa.