@takemeaway tá nivea je fakt nahovno to stebou suhlasim ale garnier až nato že sa zle rozčesávajú, čo tiež môžem potrvdiť aj keď to môže byť vlnitými vlasmi, zasa aj plní to čo vraví....aj celkéovo garnier ako kozmetiku mám rada...
podla mna je to u kazdeho individualne...ale tak mne je najlepsi pantene...nivea ma hrozne sampony, inak kozmetika v poho,..elseve je tiez dobry, aj garnier sa da, syoss som neskusala ani neplanujem...a to posledne ani neviem co je... ale trosku sa zabudlo na avon a oriflame+ schauma, ale ta je humus xD
to najlacnejšie a najprírodnejšie čo tam nájdeš aj ber napríklad brezový,žihlavový šampon alebo kamilkový no proste prírodné,ale ak tvoje vlasy nepoužívali nikdy niečo také tak sa na to vykašli..
ked už o kvalite a máš nato tak jednoznačne REDKEN z týchto tiež nieje zlý ani syoss,garnier fructis ako tak ani gliss kur
ale určite si na hlavičku makovičku nepatlaj niečo ako Pantene,Nivea,Dove..
a ak nechceš mat ešte viac lupín(ak teda máš tak ani ,Head & Shoulders z toho nie že miznú,z toho ich je ešte viac
inak nivea na zvecsenie objemu krasne vonia ale efekt nesplnil, vlasy som mala tazke, na zvacsenie objemu bol celkom v poho garnier a aj sunsilk ktory sa uz pravdepodobne nevyraba, ten bola super.. a od nivea by som odporucala masku na poskodene vlasy a pre objem ( tak ruzovo modry obal) ta je super vlasy su z toho uplne silne leskle a nezatazuju cely uces... inak aj uplne lacne sampony ako zihlavovy alebo kamilkovy su uplne super, treba sem tam prestredat, pretoze nase vlasy nemaju stale problemy takze treba sem tam zvolit sampon na normalne vlasy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
najlepšie sú L´oreal , syoss, dove. a ešte jeden balzam na vlasy od balea milujem, aj keĎ je lacný, je super...ríbezľový...
a najhoršie sú nivea, garnier, Head & Shoulders.
ale tak, to záleží na vlasoch...po garniera Head & Shoulders mám lupiny a nedajú sa mi rozčesať vlasy....
ked už o kvalite a máš nato tak jednoznačne REDKEN z týchto tiež nieje zlý ani syoss,garnier fructis ako tak ani gliss kur
ale určite si na hlavičku makovičku nepatlaj niečo ako Pantene,Nivea,Dove..
a ak nechceš mat ešte viac lupín(ak teda máš tak ani ,Head & Shoulders z toho nie že miznú,z toho ich je ešte viac
teraz ale pouzivam herbal essences,velmi dobre sampony,mozem odporucit,hlavne na lesk vlasov a hydrataciu ak ich mate suche...a vynikajuco vonaju