samozrejme nemyslim to no, berem späť ....pravda je že aj dobré školy berú bez , tušim v ČR, to ma nenapadlo, tak to neberte doslovne, ale aj vela takych odborov kde je menej záujemcov ako miest
ale ani na právo UK tušim nerobia, treba mat dobre vysledky
@Teny555 chlapče nič v zlom ale skús si pozrieť hodnotenie VŠ agentúrou ARRA na internete a potom rozdávaj rady aké školy sú pre debilov a aké nie(mimochodom vidím že máš v profile 15 rokov a hodnotíš VŠ počkaj si 3 - 4 roky a keď budeš študovať tak potom sa môžeš vyjadrovať na tému VŠ). Ja by som skôr povedal že sú školy ťažšie a ľahšie ale ani jedna VŠ nie je pre debilov si myslím, lebo keby to tak bolo tak kopu debilov behá po Slovensku s titulom pred menom a to by sme nechceli.
Mimochodom prijímacie skúšky na VŠ sa robia z toho dôvodu že je o nich väčší záujem to nemusí vôbec znamenať že sú automaticky lepšie ako tie na ktoré sa nerobia.
@001zuzka chceš niečo nové? Technická Univerzita vo Zvolene... na väčšinu odborov berie bez prijímačiek, robieva len výberové konanie... tak som ja napr. na environmentálnom inžinierstve... ale tak to si treba pekne pozrieť na ich stránke, pár odborov má s prijímačkami... všeobecne sa odbory točia okolo drevárčiny, technológií a environmentu...
@pa3cek ok, ved som sa aj opravoval, viem že som napísal blbosť ,ale na druhe jstrane je pravda , že tu v SR máme až moc vysokých škôl a rozdiely úrovní sú obrovské, a to nie su len moje slová, ale aj odborníkov,
a existuje u nás množstvo súkromných VS, ktoré nemajú uroveň, titul tam a titul na normalne jsa neda ani porovnať velmi,
a že VŠ nie su pre debilov, haha, no coment,....a vela debilov nám tu behá s titulmi...
@elena10 To je asi tá najposlednejšia fakulta , na ktorú by som išla... Sládkovičovo?? To choď radšej na právo do BA,ak chceš doštudovať a nebáť sa,že im zrušia akreditáciu....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ale ani na právo UK tušim nerobia, treba mat dobre vysledky
Mimochodom, nie si trosku stara na vysoku skolu?
stara na vysoku skolu???preco???inac mam uz mgr. manazment, nudim sa a chcem vystudovat nieco noveeeeeeeee....je to problem???
tak co do analu robim v BA?
Mimochodom prijímacie skúšky na VŠ sa robia z toho dôvodu že je o nich väčší záujem to nemusí vôbec znamenať že sú automaticky lepšie ako tie na ktoré sa nerobia.
a existuje u nás množstvo súkromných VS, ktoré nemajú uroveň, titul tam a titul na normalne jsa neda ani porovnať velmi,
a že VŠ nie su pre debilov, haha, no coment,....a vela debilov nám tu behá s titulmi...