@drejka mne sa pacia oba poly Aj rebel , ked som bol mensi, tak taki poulicni frajeri.... to ma bralo aj ked som vedel, ze nie som ten typ, ktory by na ulici skoroval
A potom presny opak , taky ten typ, s kukucom otvorenym dokoran, ktory sa na kazdeho usmeje, nikoho neanalyzuje, ale venuje sa svojej vysokointelektualnej cinnosti
Ale to su take nikamneveduce sny samozrejme..... ale sexapelle a cit, to su dve rozdielne veci , takze dufam, ze si to nikto nemyli Lebo pomylit si to znamena vletiet do predom neuspesneho vztahu.
ked z tychto, tak klavirista.. teda, paci sa mi ked clovek citi hudbu. lenze konkretne klavirista vo mne evokuje no-lifera a maznacika, cely zivot som sa tak pozerala na mojho brata.. sice aj ja mam co-to odchodene na klaviri ale nebol to moj primarny nastroj.. najviac ma asi taha hudba, ale gitaristi, nie klaviristi ale nevyberam si podla toho. su pre mna dolezite ine veci, toto je fakt len otazka pritazlivosti.
Podľa veku som údajne po puberte (aj keď niektorí tvrdia, že puberťáčkou ostanem navždy)...ale ja si priznám, že som zaťažená na hudobníkov...a zjavne práve preto práve chodím s anime maniakom
okrem toho rebela, intelektuálneho rečníka (pokiaľ ma nezahŕňa a nepokúša sa ma oslniť svojim intelektom) a humoristu (mám rada vtipných chalanov a takých malých bláznov, ale odtál potál) sa mi páči všetko
@mm47 asi sa presťahujem lebo tu u nás je MFK!! a samí buzííí(nemám nič prori normálnym homosexuálom) ale neznasam futbalistov ktorí maju namiiesto hlavy loptu
len nie tanečník...toto sa mi vôbec nepáči keď chalan vie tancovať ...níč ani street dance ani hip-hop aníí níč čo sa tancu týka! takýý zlatí sú čo na diske neveia tancovať
Klaviristi sú úžasní, ale zrovna príťažlivé mi to nepríde, keď už tak vlasatý gitarista. Tanečník, to jo, ale spoločenský, určite nie street. Rečník, to nechápem, čo na ňom má by príťažlivé. A ďakujem za recept
Boha! Ja netuším. Neviem si vybrať, ale ak by sme to brali, že majú všetci rovnaký vzhľad... Neviem... Zahlasovala som za nádejného spisovateľa, ale zajtra by to bol možno humorista. Jediné čo viem, že by to určite nebolo, tak to je rebel. Nemám rada chalanov, čo sa hrajú na "bad boys".
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
A ešte by ho mohlo baviť vysávať (ale nesmel by mať s tým vysávačom pomer
A potom presny opak , taky ten typ, s kukucom otvorenym dokoran, ktory sa na kazdeho usmeje, nikoho neanalyzuje, ale venuje sa svojej vysokointelektualnej cinnosti
Ale to su take nikamneveduce sny samozrejme..... ale sexapelle a cit, to su dve rozdielne veci , takze dufam, ze si to nikto nemyli Lebo pomylit si to znamena vletiet do predom neuspesneho vztahu.
plus vela dalsich ktore sammi uz pacia na konkretnych osobach
veľmi ma vie povzniesť mladý tanečník, spevák, huslista, umenie a talent sa neda falšovať, buď to viem alebo neviem!!!
.........chodím aj do jedného malého kostola a tam trenuje na orgáne mlady chalan....
sme iba dvaja v kostole a ja počúvam, počúvam a koľkokrát aj plačem prečo je to všetko tak, prečo sme na seba ľudia tak zlí !!!
filip
a nadaný gitarista to je sen
ale zase aj hudobnici - klavir, gitara, spev...hlavne ked su v nom dobri
a potom sportovci najviac sa mi pacia plavci a hokejisti
Inak tych ani ja nemam rad.
vitaj v klube: NEMÁM ŤA RÁD FUTBALISTA!
... mám rada umelcov
Klaviristi sú úžasní, ale zrovna príťažlivé mi to nepríde, keď už tak vlasatý gitarista. Tanečník, to jo, ale spoločenský, určite nie street. Rečník, to nechápem, čo na ňom má by príťažlivé. A ďakujem za recept
presne, vlasatý gitarista ... a s tým tanečníkom tiež pravda
taký vtipný flegmatik
to znie skoro ako escapelle
milujem pianistov.