neprídem si ako negatívne naladený, zachmúrený človek (( nikdy som taká nebola, hoc sú aj blbšie dni, dá sa to prechodiť... takže u mňa nehrozí čierna=depresia
@2 a ešte by som doplnil, že ma odjakživa fascinovala temnota a zlé bytosti (upíri, zlí hrdinovia, vlkodlaci, černokňažníci atď.).....a biela je farba poriadku, čo u mňa nehrozí.....a čierna a tmavé farby ma proste nabíjajú energiou
Pretože mám rada tmu, v tme sa dá skryť, v tme nikto nevidí moje nedostatky, čiernu za farbu nepokladám, a keď ju nemusim nosiť, tak ju nenosím, ja som ako farebná pastelka zahrabaná pod zem
Ale ľubim červeno-čiernu kombináciu
A biela aj ked je farba čistoty, bielu budem môcť nosiť, až ak by som fakt raz bola len čistá duša
cierna je moja oblubena farba. da sa povedat, ze ju mam najradsej zo vsetkych farieb. vytvara so mnou krasny kontrast, vyniknem v nej, citim sa v nej taka cista a upravena. zaroven sa da kombinovat so vsetkym a nikdy na nicom nevyzera nevkusne. je to taka univerzalna farba, ktorou clovek nic nepokazi.
zatial co biela farba sama o sebe ziari a nedovoli ziarit nicomu, co je s nou skombinovane. vravi sa, ze je to farba nevinnosti a cistoty, ale pritom vsetko biele je neustale spinave, biele steny zasednu, biele oblecenie je plne flakov, biely sneh je pekny akurat cerstvo napadnuty.. takze pre mna biela farba rozhodne nie je stelesnenim cistoty, ale indikatorom znecistenia. ked si obleciem nieco biele, tak sa v tom citim zle, zvyranuje to kazdu chybicku pleti, vsetko zle to len viac ukaze. bielej farbe sa vyhybam, ked sa da.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
nikdy pre mňa nebola symbolom niečoho zlého, alebo nežiaduceho
milujem noc, lebo je tmavá, milujem čiernu, lebo dokonale navodzuje ilúziu niečoho tvrdého a dokáže sa v tom skryť aj krehká duša ako tá moja (
a tiež ju milujem kvôli tomu, že je pre mňa synonymom slobody a vášne...
neprídem si ako negatívne naladený, zachmúrený človek (( nikdy som taká nebola, hoc sú aj blbšie dni, dá sa to prechodiť... takže u mňa nehrozí čierna=depresia
Ale v Poké som hrala oba razy Black verziu. Šatník mám viac čierny ako biely. Na druhej strane, ksicht mám značne biely.
Takže fakt nemôžem povedať nič jednoznačne
Ale ľubim červeno-čiernu kombináciu
A biela aj ked je farba čistoty, bielu budem môcť nosiť, až ak by som fakt raz bola len čistá duša
A cierne nechty
zatial co biela farba sama o sebe ziari a nedovoli ziarit nicomu, co je s nou skombinovane. vravi sa, ze je to farba nevinnosti a cistoty, ale pritom vsetko biele je neustale spinave, biele steny zasednu, biele oblecenie je plne flakov, biely sneh je pekny akurat cerstvo napadnuty.. takze pre mna biela farba rozhodne nie je stelesnenim cistoty, ale indikatorom znecistenia. ked si obleciem nieco biele, tak sa v tom citim zle, zvyranuje to kazdu chybicku pleti, vsetko zle to len viac ukaze. bielej farbe sa vyhybam, ked sa da.
Biela pre mňa znamená čistotu, detskú nevinnosť, neskazenosť. Predstavuje svetlo a nádej. A jas je predsa taký potrebný pre život!