lineage som nehrala ale keď už chceš hrať niečo ako aion, odporúčam skôr teru, prešla som si plno hrami na tento štýl a tera u mňa s prehľadom vyhrala...
aion je o nekonečne zdĺhavom a častokrát nezáživnom farmení, dosť posratej ekonomike, k pve som sa ani nestihla dostať lebo ma to skoro prestalo baviť...
tera u mňa vyhráva v každom smere, je omnoho dynamickejšia, ekonomika na európskych serveroch je v super stave, môžeš si zakúpiť veci čo predávajú v shope za eurá aj goldami v aukciii bez toho aby si na to musel pol roka farmiť, a dizaj niektorých miest ma úplne odrovnal, prekrásne spracovaný celý svet
@glamorous Aj Aion, aj tera, aj hocijaká paródia hier je len 70% hodnotenie ešte aj na sectore, ktorý "odpúšťa" chyby. Nudné questy, nudné.. všetko. Zahraj si trilógiu witchera, sleduj ten dej, zahraj si tento trash a uvidíš. Ale ak si mám vybrať, čo je najlepšie z týchto sračiek, tak ísť na pivo je asi lepšie. Aj keď si to musíš kúpiť. Ach, komercia ahahah
@6q66
Po 1. Bavime sa tu o mmorpg, co tu preboha pleties witchera??
Po 2.Tieto hry su free to play
Po 3. za witchera vysolit 50 eur prejst raz a uz to nezapnut je podla teba viac vpohode ako onlinovka zdarma ktoru moze clovek vyskusat a sam zistit ci ho bavi /nebavi tak potom ok
a po 4. AKO sa o dakej hre mozes vyjadrovat ze je trash ked si si o nej len CITAL ? v tvojom veku by si uz mohol vediet ze ludske preferencie su cisto subjektivna zalezitost
@glamorous Porovnávam hru a odpad. Je to jedno či to je mmorpg. Vysloliť 50 € za hru, ktorej sa môže vykať. Ďalej, ja o hrách nečítam, nie jednu som pre EA testoval. V mojom veku viem o subjektivite dosť veľa, preto so subjektívne hodnotil môj pohľad na danú tematiku a povedal som horeuvedený názor. Pekný deň.
@glamorous v jednom ma ale pravdu. mmorpg su nuda. stale dokolecka to iste. ja si radsej kupim nejake poriadne rpg. raz, dva mozno tri krat si to prejdem a potom na to s radostou spominam ked sa pozriem na krabicku v policke
a mimochodom witcher nestoji 50 mozno na steame ale krabicovka ee
@6q66 ešte raz sa ťa pýtam- hral si niektorú z hier o ktorých sa vyjdruješ, že to je odpad?
keď už to teda takto vehementne tvrdíš
lebo ak si neuvedomuješ, to je jak keby som ťa začala presviedčať, že rytmus robí najlepšiu hudbu lebo podľa hodnotenia na dákej stránke má najviac predaných albumov a čokoľvek čo počúvaš ty je odpad, aj keď som to nikdy nepočula...
@kosmiklove nikdy ma žiadne rpg nenadchlo ani z polovice tak ako mmorpg... potrebujem konkurenciu, komunitu, teamplaye, bez toho ma to nudí
@glamorous Tak ešte raz a naposledy. Ale už sa odstúp, lebo si stojíš na kábli. Hral. Hral som snáď všetko, čo si ty zatiaľ počula. Je to môj názor, že hry, bez kruto-prísneho deju ma nezaujímajú. Dávaš príklad ohľadom hudby, ale, de-facto, úplne od veci. Ja hlavne nikoho nepresviedčam, ak ste si to, slečna, ešte nevšimla.
P.S Rytmus robí všeličo, ale hudbu určite nie.
Ach,ľudia...trochu mi zostalo smutno z toho ako sa k sebe správate...ale pokúsim sa to vyjadriť.
Sme všetci úplne rovnakí...a to či niekto počúva Rytmusa alebo The Doors či Mozarta je úplne jedno a necharakterizuje ho to ako debila alebo priamo zlého človeka...tak isto je to s rasou,vierou či výzorom...
Aj Witcher je skvelá hra aj Lineage či akákoľvek iná...a prečo? Pretože to toho človeka baví a to je na tom krásne,že je kvôli tomu šťastný...a je jedno čo ho baví-ak tým neubližuje druhým...a ani si neuvedomujete,že o čo prichádzate,keď niečo hneď odsúdite ako zlú vec...
Ale to nie je kritika,len snaha o pomoc,aby ste aj vy boli happy a radi,že žijete
Takže mier ľudkovia...majte sa radi a aj keď viem,že je to ťažké,budete sa cítiť lepšie
@kosmiklove mier kámo...ale to že je žena neznamená nič...podľa mňa sú práve naopak ženy ešte viac vnímavejšie a majú lepší vkus ako my..ale to je len môj názor...takže chill...ale nemuseli by ste sa hádať
nebudem sa tu naťahovať s niekým kto nedokáže pochopiť ani len tak elementárnu vec, že aj najhoršia hra môže byť pre niekoho najlepšia a naopak.... im too old for this shit..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
aion je o nekonečne zdĺhavom a častokrát nezáživnom farmení, dosť posratej ekonomike, k pve som sa ani nestihla dostať lebo ma to skoro prestalo baviť...
tera u mňa vyhráva v každom smere, je omnoho dynamickejšia, ekonomika na európskych serveroch je v super stave, môžeš si zakúpiť veci čo predávajú v shope za eurá aj goldami v aukciii bez toho aby si na to musel pol roka farmiť, a dizaj niektorých miest ma úplne odrovnal, prekrásne spracovaný celý svet
porovnávať mmorpg s rpg nie je šťastné
Po 1. Bavime sa tu o mmorpg, co tu preboha pleties witchera??
Po 2.Tieto hry su free to play
Po 3. za witchera vysolit 50 eur prejst raz a uz to nezapnut je podla teba viac vpohode ako onlinovka zdarma ktoru moze clovek vyskusat a sam zistit ci ho bavi /nebavi tak potom ok
a po 4. AKO sa o dakej hre mozes vyjadrovat ze je trash ked si si o nej len CITAL ? v tvojom veku by si uz mohol vediet ze ludske preferencie su cisto subjektivna zalezitost
EA robí hry?
a mimochodom witcher nestoji 50 mozno na steame ale krabicovka ee
keď už to teda takto vehementne tvrdíš
lebo ak si neuvedomuješ, to je jak keby som ťa začala presviedčať, že rytmus robí najlepšiu hudbu lebo podľa hodnotenia na dákej stránke má najviac predaných albumov a čokoľvek čo počúvaš ty je odpad, aj keď som to nikdy nepočula...
@kosmiklove nikdy ma žiadne rpg nenadchlo ani z polovice tak ako mmorpg... potrebujem konkurenciu, komunitu, teamplaye, bez toho ma to nudí
P.S Rytmus robí všeličo, ale hudbu určite nie.
-"pocuj (uz neviem aky som mal nick), chcel by si ten Bryntroll?"
-"ze vahas"
-You recived item: Bryntroll, the Bone Arbiter"
este som nikdy nikoho nevidel picovat tak, jak vtedy picoval zvysok raidu
Sme všetci úplne rovnakí...a to či niekto počúva Rytmusa alebo The Doors či Mozarta je úplne jedno a necharakterizuje ho to ako debila alebo priamo zlého človeka...tak isto je to s rasou,vierou či výzorom...
Aj Witcher je skvelá hra aj Lineage či akákoľvek iná...a prečo? Pretože to toho človeka baví a to je na tom krásne,že je kvôli tomu šťastný...a je jedno čo ho baví-ak tým neubližuje druhým...a ani si neuvedomujete,že o čo prichádzate,keď niečo hneď odsúdite ako zlú vec...
Ale to nie je kritika,len snaha o pomoc,aby ste aj vy boli happy a radi,že žijete
Takže mier ľudkovia...majte sa radi a aj keď viem,že je to ťažké,budete sa cítiť lepšie
Peace!
nebudem sa tu naťahovať s niekým kto nedokáže pochopiť ani len tak elementárnu vec, že aj najhoršia hra môže byť pre niekoho najlepšia a naopak.... im too old for this shit..