@bangbangboom tak ja nezrovnávam AC/CD so zvyškom, len som ich dala ako možnosť, pretože tie ostatné skupiny sú novšie(mladšie) a tak nwm či všetci ich poznajú
To je super, ak sa nieco spýtam a potom tam nedam možnosť iné, tak mi píšu, že a čo ak iné a keď tam dám už tú možnosť iné (lebo určite, si to prečíta aj ten, kto tieto skupiny nepočúva a prečo potom by nemohol dať možnos´t, že iné???) a ked uz tam dam iné, tak zase do mňa idú.... ľuďom sa proste nedá vyhovieť, asi s tým nič neurobím.... Niektorí normálne dali možnosť , ktorá sa im pozdávala najviac a nešli tu písať, že načo je tam možnos´t iné, lebo ich to tak netrápi ako pár ľudí tu....
Normálne umierajte tu teraz, že som tam dala tú možnos´t iné, božee nad takými blbosťami sa viete, ale znervozňova´t... už sa ani nečudujem, prečo veľa manželstiev sa rozpadne, keď sa väčšinou manželia poháajú nad sprostými vecami... česť výnimkam
@sarita621 a inak ak nevieš čo Piter píše (nechapeš) tak si dosť tupá potom asi -.-"
Proste dala si otazku "Ktorá z TÝCHTO" nie "Ktorá skupina" "Z TÝCHTO" vieš čo to znamená? že z tých čo sú dole.. Potom tá možnosť "iné" to je jak keby "Iné" bola skupina.. to môže byť chápané ako že "Iné Kafe" alebo čo.. Už ROZUMIEŠ?
@spiralfaust Ak by som mala na mysli Iné Kafé tak napíšem celé meno, nie len časť ty inteligent ale chápem jak si to myslel... a už prosím z toho nerobte takú vedu... aj predtým keď som dávala ankety , tak som tam dalá možnosť iné a pritom v názve som mala , že "z týchto"... a nikto vtedy nenapísal ani jeden negatívny kompliment, tak sa tu teraz nehrajte na slovenčinárov a nwm čo
@sarita621 ehm koment som chcela napísať, nie kompliment .... a inak ten koment patrí len ľuďom, ktorí sa zbytočne znervozňujú nad úplne primitívnou hlúposťou a ktorí komentovali negatívne moju otázku.... Za hlasovanie ďakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
z tychto si vyberam linkin park
Neviem si vybrať naj
to je ako: ktory pocitac z tychto je lepsi?
1) lenovo
2) toshiba
3) ine
-.-
ale inak Red Hot Chili Peppers, Foo Fighters, Pearl Jam, Queens of the Stone Age... a aj kopa starých
je to dost chaby vyber
Proste dala si otazku "Ktorá z TÝCHTO" nie "Ktorá skupina" "Z TÝCHTO" vieš čo to znamená? že z tých čo sú dole.. Potom tá možnosť "iné" to je jak keby "Iné" bola skupina.. to môže byť chápané ako že "Iné Kafe" alebo čo.. Už ROZUMIEŠ?
@6 !!!