kto hlasuje za
1. mliečnik
osoba pripäta na matku alebo ineho zakonneho zastupcu s nevyrovnnaym charakterom
2.fontana
človek uchylujuci sa k drogovym zavislostiam , pateticky, ma rad pompezne veci ako fontany
3.ihla a niťka
človek vynaliezavy finančne nenaročny sam si zrobi okolo domu a seba čo treba
4.liek
čovek dobou ovplyvneny veri že lieky su super pritom je to odrb. neveri na alternativnu medicinu je späty s dobou
5. tristo eur
človek velmi materialne upaty, všimavy, logicke postupy ma dodržane, v živote prosperujuci ale sebecky egoista
6.čepiec
človek putany hlavne na milostne vztahy a akty, nedovercivy typ, vlea krat sklamal inych
7.klavir
tiche typy ludi, asociali, introverti, osobite umelecke typy. neradi zapadaju do spolocnosti
8.umele upirie zuby
ludia mlujuci fifty shades of grey twilight vacsinou pro usa orientovani v rusku nikdy neboli
9.palica
ludia uzkostlivy ale empaticky dobre vyvinuty, zivot ich bil ale su radi za cenne skusneosti
10.alkoholicky napoj
ludia uhcylujuci sa k alkoholickym potrebam pravdepodobne spolocensky unaveny aj teraz
Shuzan je podigao svoju palicu i rekao: "Redovnici! Ako ovo nazovete palicom, potvrđujete. Ako ne nazovete palicom, poričete. Ne potvrđujući i ne poričući, kako ćete je nazvati?"
@4@homosiq btw. neuhádol si, resp. tie výsledky testu sú, aspon pri "KLAVIRI" dost nepresné a neuplné - správne by tam malo vyjst, že tí co hlasovali za klavir, sú (okrem umelcov, hudobne nadaních, a romantickích duší citlivích ) ešte viac zatažení na €$, ešte vačší, viac obchodnícke typy jako keby hlasovali za "300evri", lebo počítajú s tým, (tak ako ja) že taký klavír má cenu aj odost vyššiu jako 300 €.. :p 8)
@lyterka
nie lebo aj umele upirie zuby zo zlata posypane diamantami by mali vacsiu hodnotu ako tisic eur aj sto eur?????????a mliečnik pplneny čistym zlatom??????? to nebereš na uvahu??? a fontana?
bereme zakladny objektivny stav predmetu ako predmet posudzovanie bereme priemerne uvazovanie jedinca
potom bola zle položená otázka...keby bola otázka položená napr. ktoré slovo z ponuky by ste si vybrali ... znelo by to lepšie ako ,,najužitočnejšie,, ... lebo takto som rozmyšlal nad tým čo má väčšiu hodnotu a čo sa viac oplatí
vybral som peniaze no ak by bola tá otázka pozmenená volil by som klavir
Volil som 300€, pretože vlastne...za tie peniaze si môžeš kupiť všetko... či liek, či hocičo iné.. v čase núdze.. čiže najužitočnejšie sú mi v tomto peniaze, pretože... hoc klavír milujem ako nástroj, nezachránil by ma napr. tak, ako tých 300€
No ja som dal mliečnik, lebo kyslik potrebujem no nie?
Bez kyslika by mi bolo 300€ napicu .. ale tak keby mi teraz tu poukladali predomna veci a mam si vybrat tak 300€
tak mne to vyznelo tak, že ak by som mala jednu z týchto vecí tak by som nemohla mať žiadnu z ostatných, proste ten liek by som si nemohla za 300 eur ani predaný klavír kúpiť
a ten mliečnik je akože kvietok, Euphorbia?
som si predstavila nádobu na mlieko totiž
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
1. mliečnik
osoba pripäta na matku alebo ineho zakonneho zastupcu s nevyrovnnaym charakterom
2.fontana
človek uchylujuci sa k drogovym zavislostiam , pateticky, ma rad pompezne veci ako fontany
3.ihla a niťka
človek vynaliezavy finančne nenaročny sam si zrobi okolo domu a seba čo treba
4.liek
čovek dobou ovplyvneny veri že lieky su super pritom je to odrb. neveri na alternativnu medicinu je späty s dobou
5. tristo eur
človek velmi materialne upaty, všimavy, logicke postupy ma dodržane, v živote prosperujuci ale sebecky egoista
6.čepiec
človek putany hlavne na milostne vztahy a akty, nedovercivy typ, vlea krat sklamal inych
7.klavir
tiche typy ludi, asociali, introverti, osobite umelecke typy. neradi zapadaju do spolocnosti
8.umele upirie zuby
ludia mlujuci fifty shades of grey twilight vacsinou pro usa orientovani v rusku nikdy neboli
9.palica
ludia uzkostlivy ale empaticky dobre vyvinuty, zivot ich bil ale su radi za cenne skusneosti
10.alkoholicky napoj
ludia uhcylujuci sa k alkoholickym potrebam pravdepodobne spolocensky unaveny aj teraz
maš to tu
nie lebo aj umele upirie zuby zo zlata posypane diamantami by mali vacsiu hodnotu ako tisic eur aj sto eur?????????a mliečnik pplneny čistym zlatom??????? to nebereš na uvahu??? a fontana?
bereme zakladny objektivny stav predmetu ako predmet posudzovanie bereme priemerne uvazovanie jedinca
vybral som peniaze no ak by bola tá otázka pozmenená volil by som klavir
Bez kyslika by mi bolo 300€ napicu .. ale tak keby mi teraz tu poukladali predomna veci a mam si vybrat tak 300€
tak mne to vyznelo tak, že ak by som mala jednu z týchto vecí tak by som nemohla mať žiadnu z ostatných, proste ten liek by som si nemohla za 300 eur ani predaný klavír kúpiť
a ten mliečnik je akože kvietok, Euphorbia?
som si predstavila nádobu na mlieko totiž
lebo s testom to nevyslo velmi