Zas tieto vysoko inteligentné nikdy-som-nevyšiel-z-domu komentáre že ani jedna xD ...už vidím keby na vás v bare ktorákoľvek z nich žmurkne a usmeje sa hneď sa vám podlomia kolená a na bare na nich necháte celú peňaženku xD
@superpinkhero A čo je natom zlé, ked má niekto proste svoj vkus a z troch žien sa mu ani jedna nepáči? Nato, že ma vôbec nepoznáš ma až príliš vieš posúdiť, že z čoho by sa mi podlomili kolená a nechal by som sa namotať.
@salora nie su. Po par mesiacoch zivota v Azii to zistis velmi rychlo navyse Filipiny su silno krestanska krajina a taketo veci verejne moc nie su tolerovane.
Ani jedna... nehovorím, že sú škaredé, ale isto sú príliš chudé, ako všetky missky, a veľmi by záležalo na osobnosti. Na základe výzoru nemôžem povedať, že sa mi nejaká z nich strašne páči...
... to srsly?
... ta vlavo je taka najmenej neproporcna, alebo ako to nazvat. jasne ze nie su skarede, ale... priam pekne...
@superpinkhero
...samozrejme ze keby sa hociktora z nich (ak su fakt zeny, niekto tu spominal shemales =D) predo mnou vyzliekla a hupsla na mna, tak by som neprotestoval, ale ked sa chlapa spytas ktora je najkrajsia, obvykle si tu otazku interpretuje ze ktora by mu stala za najviac snazenia sa v tom trapnom baliacom divadielku. cize odpoved "ani jedna" je uplne v pohode, presne to co som vysvetlil hore: pride a hupsne na mna? nebudem protestovat. ale za vyvinutie nejakej snahy by nestala.
a pre mna osobne hlavne preto ze proste na tych tvarach nie je ani nic zaujimave, ani nic charakterove... su to take podla pravidiel estetiky spravne vytvarovane tvare.
a to je vsetko.
... a to je prilis malo.
... jo a nevidim dovod zdrbavat ludi za to ze maju nejaky vkus a standardy, hlavne ked patris k pohlaviu ktore 80% chlapov hodnoti ako podpriemerne vyzerajucich, a na otazku ci by nechceli trosku skludnit svoju hypergamiu reaguju skREEEEEkanim co si to dovolujes kibicovat im do vkusu
@midnight Patrím k pohlaviu ktoré 80% chlapov hodnotí ako podpriemerne vyzerajucich.. Neviem ako ty ale ja patrím k tomu ženskému takže podľa teba 80% chlapov hodnotí ženy ako podpriemerne vyzerajúce.. no, tento výrok tak sedí k tvojej životnej filozofii Ešteže veci ktoré hovoríš dávajú “úplný zmysel”
@superpinkhero ano, patris k zenskemu pohlaviu, a toto zenske pohlavie robi hodnotenie o 80tich percentach jedincov muzskeho pohlavia ze su podpriemerne vyzerajuci.
ospravedlnujem sa za nejasnu formulaciu, ludske jazyky vedia byt hrozne napicu =D
jo, a nie je to podla mna. je to objektivny overeny fakt, ktory zacal ako zaujimavost z celowebovych statistik na okCupid a odvtedy ho potvrdili viacere sociologicke vyskumy a potvrdi sa ti to v akychkolvek podobnych datach.
mam to aj dakde cvaknute vo fotoalbume utils myslim, nechce sa mi to linkovat.
Rozhodoval som sa medzi tou naľavo a strednou, skoro som sa až ani nemohol rozhodnúť, ale tak tá naľavo vyzerá na pohľad milšie, tak by som povedal tá naľavo
@kerrang what, môžeš mi priblížiť kde som takéto niečo napísala
Si skús ešte raz poriadne prečítať čo som napísala, potom čo si napísal ty a zistíš kto je tu zaseknutý “v tej svojej zadubenosti” .)
@superpinkhero Písala si to v nej časti diskusie (presnejšie v Ženy, hodnotíte 80 % chlapov ako podpriemerne vyzerajúcich?) ...tam som podľa tvojho komentu zistil, že ti chýba pokora a nie si skromná, a tu sa mi to len potvrdilo
@superpinkhero Pardón teda, ale ja keď ťa nepoznám mám problém odhadnúť čo je sarkazmus a čo nie, keď si to tak vážne písala ...akosi sa v sarkastických ľuďoch nevyznám, ja túto vlastnosť nemám vo svojej povahe, sorry ...dotkne sa ma, keď si niekto z niekoho uťahuje, potápa ho ...v dnešnej dobe je aj veľa takých dievčat, čo mne ako chalanovi nevyhovuje, neviem si ju zatriediť, mám v nej zmätok, keď ja som skôr úprimný a pravdovravný a v takom dievčati by som sa nevyznal, pretože ja by som vzťah bral vážne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
@superpinkhero lol
... ta vlavo je taka najmenej neproporcna, alebo ako to nazvat. jasne ze nie su skarede, ale... priam pekne...
@superpinkhero
...samozrejme ze keby sa hociktora z nich (ak su fakt zeny, niekto tu spominal shemales =D) predo mnou vyzliekla a hupsla na mna, tak by som neprotestoval, ale ked sa chlapa spytas ktora je najkrajsia, obvykle si tu otazku interpretuje ze ktora by mu stala za najviac snazenia sa v tom trapnom baliacom divadielku. cize odpoved "ani jedna" je uplne v pohode, presne to co som vysvetlil hore: pride a hupsne na mna? nebudem protestovat. ale za vyvinutie nejakej snahy by nestala.
a pre mna osobne hlavne preto ze proste na tych tvarach nie je ani nic zaujimave, ani nic charakterove... su to take podla pravidiel estetiky spravne vytvarovane tvare.
a to je vsetko.
... a to je prilis malo.
... jo a nevidim dovod zdrbavat ludi za to ze maju nejaky vkus a standardy, hlavne ked patris k pohlaviu ktore 80% chlapov hodnoti ako podpriemerne vyzerajucich, a na otazku ci by nechceli trosku skludnit svoju hypergamiu reaguju skREEEEEkanim co si to dovolujes kibicovat im do vkusu
ospravedlnujem sa za nejasnu formulaciu, ludske jazyky vedia byt hrozne napicu =D
jo, a nie je to podla mna. je to objektivny overeny fakt, ktory zacal ako zaujimavost z celowebovych statistik na okCupid a odvtedy ho potvrdili viacere sociologicke vyskumy a potvrdi sa ti to v akychkolvek podobnych datach.
mam to aj dakde cvaknute vo fotoalbume utils myslim, nechce sa mi to linkovat.
a vy ste kurva povrchni
Si skús ešte raz poriadne prečítať čo som napísala, potom čo si napísal ty a zistíš kto je tu zaseknutý “v tej svojej zadubenosti” .)