...Ja trpím mnohými fóbiami Ale je dokázané , že inteligentní ľudia a všeobecne ľudia s dobrou pamäťou trpia fóbiami častejšie...Hmm , aspoň nejaké to upokojenie Ale pripájam sa k tým , čo tvrdia , že kakotechnofóbia je najhoršia
@kokosovyorech@1 myslím, že tým trpím aj ja niekedy sa nedokážem ani pozrieť na svoj odraz v nejakých v sklenených dverách a tak...ale v tom, ktorý je najhorší, musím súhlasiť s @lawey@6 (akurát že som si tú možnosť nevšimol a hlasoval som za inú)
momentálne decko nemám tak sa neobávam. ale strach nemávam a keby som mal nejaký tak určite iba sám zo seba nie je to taký že sa bojím o seba ale o svoje činy voči druhým ľuďom aby som im napríklad neublížil alebo niečo podobne
podla mna je najhorsi strach z lekarov lebo ak sa nahodou nieco stane a dotycny musi ist na daky zakrok co mu ma zachranit zivot ale sa boji a radsej umrie tak to uz je inak zle ale ja osobne mam panicky strach z vysok, chrobakov, pavukov, hmyzu a obcas aj tych ludi
strach z ľudí, to nikomu neprajem, lebo sme sociálne tvory, to sa nedá oklamať... a som si istá, že špeciálnu poslednú skupinu tvoria matky a otcovia....
bojím sa keď musím stáť pred ľuďmi a rozprávať, alebo aj ak sme v novej partii.. bojím sa pavúkov, hmyzu, holubov, kôz, kráv, tiež tak tých paranormálnych javov..
hypochonder je to najhoršie čomože byť v rodine... on zrazu ako keby mal všetky choroby a ty jak debil musis robiť všetko nie ako za dvoch ale až za troch....
deti nemám a v blízkej dobe ani mať nechcem, no keď si predstavím, že by sa niečo stalo môjmu päťročnému bratovi, je mi zle... ako sa človek musí cítiť, keď deti má?
strach z bezmocnosti - napr. ze budem pri tom ako najblizsi trpia, umieraju a nebudem moct pomoct..co sa mi niekolko krat snivalo, poviem vam, ten pocit po prebudeni..uf...nieco strasne
Nedokážem pred moc ľudmi (a ešte aj neznámymi) rozprávať niečo a to aj normálne bežne,pri rozhovore ... :/ a potom si všetci myslia,že som vadná alebo čo ... NECH !!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
strach zo strachu
deti nemám a v blízkej dobe ani mať nechcem, no keď si predstavím, že by sa niečo stalo môjmu päťročnému bratovi, je mi zle... ako sa človek musí cítiť, keď deti má?
Nedokážem pred moc ľudmi (a ešte aj neznámymi) rozprávať niečo a to aj normálne bežne,pri rozhovore ... :/ a potom si všetci myslia,že som vadná alebo čo ... NECH !!!