Kebyze mam vidiet niektoru z tychto... tak jednoznacne Christina Aguilera, tam je zaruka ze to bude super, je to jedna z mala spevacok co spievaju cisto aj nazivo, zatial co u Avril Lavigne, Lady gaga a podobnych uz to tak ruzovo nevidim.. a konieckoncov ani Madonna nevie nazivo spievat a je dooost ze falosna.
Na P!nk by som aj zodrala kožu na brigáde, aby som si naškrabala peniaze na lístky. Samozrejme, čo by Pink robila na Slovensku Ale veď snívať môžem, čo...
koncom leta by mohla prísť britney spears a ako predkapelu by mohla mať napríklad: Lady Gaga, fergie, kat de luna, riháňa a im podobné...taký menší fest by tu spravili. tento rok máme totižto zasadených veľa rajčín, tak predpokladám, že minimálne 1 debna zhnije.
keri hilson pretoze je hezkaa to KOČKA mne sa osobne velmi paaci a v tom klipe return to the favor je fesanda a sexi ano SEXICA to je....nemam slov ..hehe smiley:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a xtina mi bude spievat na svadbe!
tak isiel by som na tu janis joplin keby ju ozivili ako tu @tesfaye spominal
est tak na kapely so spevackou ako Arch enemy, alebo aj Epica, Evanescence...