ale mozno uz hovori najviac ludi indicky ,, lebo tych je tusim uz o dost viac jak cinanov (aj ked teda cinsky sa mozno rozprava aj nekde inde jak v Cine no nwm)
@chingula dpc ja ze co bilion ? snad miliarda ne ? tu je videt ze ja viem len po slovensky teda este aj Cesky a zahoracky
a mas moju pochvalu za to ze mas ako avatar Maestra Meliska
@torpedo08 Ved prave, ale u nas sa tak strasne nelisia Ja mam sice problem porozumiet vychodnarovi (niektore slova su fakt srandovne), ale Cinania maju vraj take, ze si skoro ani nerozumeju
Inac chcel by som sa dakedy naucit cinstinu. Pocul som, ze ti ludia, ked hovoria, tak napoly spievaju Pretoze pouzivaju tu istu slabiku desiatimi-dvadsiatimi sposobmi A vzdy znamena nieco ine. A zaujimal by ma ich rozsah hlasok a take podobne veci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Angličtina (330 million)
Španielčina (300 million)
Hindi/Urdu (250 million)
Arabčina (200 million)
Bengálčina (185 million)
Portugalčina (160 million)
Ruština (160 million)
Japončina (125 million)
Nemčina (100 million)
Pandžábčina (90 million)
Francúzština (75 million)
Podla wikipedie anglicitinou hovori 1,8 mld. ludi
inak hej,s polštinou možem vyraziť do sveta,poliaci su všade
@chingula dpc ja ze co bilion ? snad miliarda ne ? tu je videt ze ja viem len po slovensky teda este aj Cesky a zahoracky
a mas moju pochvalu za to ze mas ako avatar Maestra Meliska
Inac chcel by som sa dakedy naucit cinstinu. Pocul som, ze ti ludia, ked hovoria, tak napoly spievaju Pretoze pouzivaju tu istu slabiku desiatimi-dvadsiatimi sposobmi A vzdy znamena nieco ine. A zaujimal by ma ich rozsah hlasok a take podobne veci