Moje su: MDK, Dune 2, Warcraft 2, Descent 1,2; Monkey Island 1,2(aj 3 a 4 ale ti este nesu abandonware); Privateer 2: The Darkening, Commandos, Screamer 2, Body Blows Galaxi (fajn classica... skoda ze to nevydali na PC, len na AMIGA), Baldurs Gate 2, a vi
Ja hlavne starsie rpg-cka ako Die Schwarze Auge Trilogie (Realms of Arkania), Wizardry 7, Diablo, The Elder Scrolls II - Daggerfall, Mordor - The Depths of Dejenol... No a potom su to mozno nie az take stare hry, ako Civilization 2, Chaos Overlords, Master Of Orion 1 a 2, Master of Magic, a milion dalsich senzacnych hier.
Brat teraz vyhral Privateer 1 a hra Privateer 2-ku tusim. Monkey Island hral zhodou nahod tiez asi pred mesiacom, po nemecky XD
MDK, Extreme Assault (jeden z dvoch akcnych simulatorov na PC, ktore skutocne stoja za to), X-COM (jednicka, alias Ufo Enemy Unknown), X-Wing, Dark Forces (I-II), Settlers II (tato hra je dodnes neprekonana co sa tyka ekonomicky-vojenskej strategie), Jagged Alliance II a mnozstvo dalsich veci na ktore som urcite zabudol... joj, stare dobre casy ked som namiesto pisania triedy na formulare v PHPcku robil menej uzitocne veci...
No jj Na Diablo som zabudol. Mam aj dvojku lenze bez datadisku Jagged aliance som videl na internete, ale moc ma nechytil. Vyskusal som aj Privateer 1 ale podla mna to uplne posrali. Tak radsej uz hram Wing Commander(1). CD Settlers 2 som stratil Moj kamos ma MDK 2 lenze CD-cka su tak poskrabane ze neberie. Skoda ze MDK 1 je len taka kratka hra. Niekde som cital ze z Privateer chceli robit aj 3,4,5,6,7 ale nedosli k tomu(mozno lebo skrachovali) a 2 bola posledna. Ale z Descent maju este 3,4 Videl som ich na internete. Maju taku grafiku, ze moje 10 rocne PC-cko by MOZNO ani nestihol.
X-Wing je nieco o Star Wars ne? ked dobre sa pamatam, tak to je to iste ako Star wars, ale tam ides len s stihackami ne? Videl som ho na ABANDONIE (www.abandonia.com) ale mal protektorat od ESA U Underdogs som ho nenasiel Inac by som to rad vyskusal.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Brat teraz vyhral Privateer 1 a hra Privateer 2-ku tusim. Monkey Island hral zhodou nahod tiez asi pred mesiacom, po nemecky XD
paranoia sa mi pacila