Tak ma zaujíma váš názor ..... či su lepšie NEMECKÉ alebo JAPONSKÉ automibilky. Vybral som jedno nemecké auto Mercedes-Benz CLS 500 alebo Lexus GS 450.
@v3nty ... myslíš si? mna zaujima či nemáte skúsenosti .. ja som sedel len v tom medáku ...... Lexusa na slovensku GS 450 ťažko nájsť .... IS 220 v pohode vidím sem tam ale GS je také ťažké najsť skoro ako K1 attack alebo Ferrari
@filus presne o to ide jeden ma plus v tom a druhý zasa v tom .... spotreba paliva je u oboch rovnaká ..... maju aj spoločné veci .... rýchlosť rovnaka .... 220 až 240km/h oba v pohode ...... max rýchlosti
ide len o to že Mercedes je najstaršia automobilka ... a každý ho tak ospevuje až do neba naj auto ... ale pri tom ked si tak vezmete pokazí sa .... a platíte toľko penazí v servisu že radšej nové si kupite. Lexus ani na slovensku neopravuju ... dve predajne su len Banská Bystrica a Bratislava .... asi v česku robia servis Lexusa.
@mm47 aj Japonci a Američania maju good auta... nedá sa povedať že len my mame naj auta ... nesúhlasím ..... čo taký Mitsubishi Lancer Evolution 8,9 a 10? ..... každý ma výborne auta .... ale z Ferrari by si ťažko drigtoval ale Mitsubushi vpohode .... Ferrari by vyhralo na rovnú cestu nad Mitsubishi .....
@miskoo6 Bavime sa o spolahlivosti , kvalite , bezpecnosti , nizkej spotrebe , co je uz teraz najdolezitejsie alebo o aute na ilegalne preteky ?
Amici s tymi ich autami co zeru 50litrov kym vyjdes z garaze sa mozu vies co ....a tie normalne ako bezny rodinny ford je taky isty ako vela inych aut toho typu. Cize nemaju lepsie auta ani vyslovene horsie.
to je o spotrebe ... ale amici tankuju na galony a nie litre .... a nemajú vôbec také ceny ako mi na slovensko neakých 1,50ečok za liter .. by povedali ani omylom tak draho netankujem Mercedes a Lexus ... nemusia byť 3:0 je aj z menších obsahom ... a menšou spotrebou paliva. Videl som auta spravené na LPG a Benzín ...... v lete na LPG a zime klasika benzin ...
@craxxnox ale videl si interier Lexusa? ... hmm podľa mna su na tom rovnako skôr by som povedal že Lexus ma telku krajšie spravenú ako medák .... aj ta lišta je proste krajšie spravená neviem vážne .... podľa mna su obidva jednotky auta
@miskoo6 No ja čo len tak z časti sa zaujímam o auta tak oponujú u mňa najviac Mercedes,Bmw,Alfa Romeo... ale určite aj Lexus je luxusné auto...Už len z toho názvu to tak vyznie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Amici s tymi ich autami co zeru 50litrov kym vyjdes z garaze sa mozu vies co ....a tie normalne ako bezny rodinny ford je taky isty ako vela inych aut toho typu. Cize nemaju lepsie auta ani vyslovene horsie.