Passat, Octavka - Najkradnutejsie auta europy, v zivote nikdy.
Bawor - To skor. Je to taka stylova zalezitost. Ale ked uz tak aspon 2.5 V6
Focus - Z moznosti tak najviac idealne ako rodinne auto.
jednoznacne BMW 3...ale nie coupe...radsej normalnu 3 alebo touring a najlepsia volba 320d ak to ma byt normalne auto...alebo ked nieco poriadne tak 330i...to uz inac slape
octavka vzdy sa vsetci ohanaju tym, ze su najkradnutejsie ale za tie roky co sme ju mali sa nic nestalo, rovnako u znamych, navyse dnes je uz tolko rozumnejsich aut na ukradnutie D
toto forum mi pride trapne z hladiska toho, že každý snáď vie, čo sa mu páči a určite si nenechá poradiť od cudzích a z hladiska komplexov zakladateľa, ktorý potrebuje počuť pochvaly...Nuž, zaujímavé
tak podla mna je oktávka celkom dobrá ale málo imidžová to sú skôr bmw a passat ale toto bmw je skôr pre mladších a neviem či sa pre rodinu hodí a ford je také niečo medzi oktávkou a tými dvoma (bmw a passat) taký nenápadnejší voz z tejto vzorky by som si ja vybral asi passat ale sedan a nie kombi (noo sa mi viac páči ) ale ak vela športujete je pre vás lepší asi kombík (na bicykle a tak)
...asi si vyberiete podla seba ale ked si kúpite skodovku a máte na passata tak či si to o mesiac nebudete vyčítať je to predsa len celkom iná trieda ale rozhodnutie je a bude len na vás
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
A pochybujemm, že tebe a tvojmu ocovi pomôžu názory ľudí z Birdz, ale chápem, že sa chceš pochváliť
Bawor - To skor. Je to taka stylova zalezitost. Ale ked uz tak aspon 2.5 V6
Focus - Z moznosti tak najviac idealne ako rodinne auto.
bmw su odjakziva hnus
...asi si vyberiete podla seba ale ked si kúpite skodovku a máte na passata tak či si to o mesiac nebudete vyčítať je to predsa len celkom iná trieda ale rozhodnutie je a bude len na vás