Sú baby ktoré ktoré sa líčia a sú pekne, ktoré zakryju to co treba, a viac sa nemaluju a su pekne, ktore sa vobec nemaluju a su pekne a tie ktore su vyrazne nalicene a su pekne.
Záleži to od typu holky a nie od štýlu líčenia.
jj.... milujem tých zarytých odporcov akéhokoľvek líčenia. by som chcela v praxi vidieť, či by si vybrali spomedzi škaredej neupravenej a vkusne nalíčenej tú prvú. pokrytci.
k tomuto, nic sa nema prehanat, zlaty je stred, niektora baba sa musi viac zvyraznit, inej to netreba
ja sa licim, podla nalady, oblecenia...
niekedy menej, inokedy viac,...
a mozno neuverite, ale ja sa tak licim mozno 2-3krat do tyzdna takze nie kazdy den
@7 uplne suhlasim @8 ty stlae musiš rypať do bab čo sa maluju? možno ked nejaku stretneš tak si povieš ta je pekna a ani namalovana nie je a pri tom je.
nemam rada ked ma na sebe kilo make-upu a tak ale zase ked jej po celej tvári svietia pupaky,leskne sa jak naolejovana a je vidieť že nema zaujem sa o seba starať tak je to určite viac odpodzujuce ako ked ma prekryte trochu nedostatky a zvyraznene pekne časti nie?
mne sa pacia namalovane ak su pekne namalovane..ak sa im to hodi a pod. ale ja sa malujem malo...lebo nestiham...ked mam cas tak experimentujem...lebo ma to bavi
zalezi od toho ako sa baba vie namalovat...niektore sa vedia namalovat a zvyraznit co je pekne a pritom to vyzera ako keby na sebe nic nemali...ziadne ruzove tieniky a trblietky
co tak vsimat si vnutorne kvality,to aka baba je,ako sa vyjadruje,ako rozmysla,ci sa doplnate,ci ma podobne zaujmy a ine veci okolo toho...a neznamena ze vylucuje vzhlad to urcite nie....ale sudit baby iba podla toho ako su ci niesu namalovane...to uz ptm polozit otazku ci su baby krajsie namalovane abo nenamalovane ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Záleži to od typu holky a nie od štýlu líčenia.
mne sa pacim ja ale nie az tak
a vcelku tie co sa nemaluju...potom ked vidim tie co sa maluju,bez makeupu to je desny kontrast fuj...
ja sa licim, podla nalady, oblecenia...
niekedy menej, inokedy viac,...
a mozno neuverite, ale ja sa tak licim mozno 2-3krat do tyzdna takze nie kazdy den
@8 ty stlae musiš rypať do bab čo sa maluju? možno ked nejaku stretneš tak si povieš ta je pekna a ani namalovana nie je a pri tom je.
nemam rada ked ma na sebe kilo make-upu a tak ale zase ked jej po celej tvári svietia pupaky,leskne sa jak naolejovana a je vidieť že nema zaujem sa o seba starať tak je to určite viac odpodzujuce ako ked ma prekryte trochu nedostatky a zvyraznene pekne časti nie?
kazdopadne ked som nalicene citim sa lepsie..ide o pocit...ale do skoly sa malujem tak normalne a cez vikend sa s tym pohram, lebo mam cas