akoze dobre mal som oboje tieto boty ale adia su proste kvalitnejsia obuv, zatial mi vzdy vydrzali najviac, aj ked som behal na doske, v blate, v picovinach proste, drzali
vansy su nekvalitne shity, ktore sa ti velmi rychlo rozpadnu.. ako hovori @n0win0u bud adio, alebo circa (chodil som v nich 2 roky v kuse a bola to jedna basen)
teraz mam vansy a staci ze trochu naprsi/nasnezi a uz mi cez patu do nich tecie a to vacsinou nosim macbeth a vansy vytiahnem von len raz za cas...
btw @n0win0u kde kupujes? ja adio neviem zohnat uz peknych par rokov..
@tommyhot no to sme 2ja, kto mame tento problem s adiami. vacsinou zahranicie ofkors, pri adiach som ochotny to risknut aj ked si ich nemozem vyskusat ( vratit sa stale daju, ale este ani raz sa mi nestalo, ze by mi vyslovene nesedeli na nohu )
btw mne sa circy rozbili dost rychlo ( ako chodilo sa v nich super, ale podrazky boli akesi slabe )
@n0win0u a aky eshop? lebo ja som ani v eshopoch nevidel nic schopne..
ja som mal pri circach skor problem s tym, ze sa na achilovke vysuchali az do tej umeliny.. ale to az po roku cca, co ine tenisky som uz za taku dobu mal davno na kasu...
hlavne board a extreme. raz som bral aj zo streetguru. myslim, ze tohtorocna kolekcia bot tam je. najdes tam aj nejake adio oblecko ( ale to uz neviem v ako sirokej ponuke )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
A
Zbožňujem Vansky ♥
dofajčená erotická hlava
ja tiez podporujem Vans, kedze to boli jedine tenisky, ktore sa mi nerozpadli za 2 mesiace
akoze dobre mal som oboje tieto boty ale adia su proste kvalitnejsia obuv, zatial mi vzdy vydrzali najviac, aj ked som behal na doske, v blate, v picovinach proste, drzali
+ Quicksilver mi vydržali dosť dlhú dobu
ale pokiaľ viem tak Adia sú vraj na to jak stvorené a Vans ma nejakú edíciu kde vychytali nejaké detaily ako je špička, päta a tak podobne...
teraz mam vansy a staci ze trochu naprsi/nasnezi a uz mi cez patu do nich tecie a to vacsinou nosim macbeth a vansy vytiahnem von len raz za cas...
btw @n0win0u kde kupujes? ja adio neviem zohnat uz peknych par rokov..
btw mne sa circy rozbili dost rychlo ( ako chodilo sa v nich super, ale podrazky boli akesi slabe )
ja som mal pri circach skor problem s tym, ze sa na achilovke vysuchali az do tej umeliny.. ale to az po roku cca, co ine tenisky som uz za taku dobu mal davno na kasu...
» www.boardstar.cz
» www.extremeshop.cz
» www.streetguru.cz
hlavne board a extreme. raz som bral aj zo streetguru. myslim, ze tohtorocna kolekcia bot tam je. najdes tam aj nejake adio oblecko ( ale to uz neviem v ako sirokej ponuke )